Η ΕΠΟ ανάρτησε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής

Print Friendly, PDF & Email

Με την οριστικοποίηση των λεπτομερειών διεξαγωγής των αγώνων και την επίσημη ανακοίνωση σήμερα του αγωνιστικού προγράμματος από την Διεύθυνση Αγωνιστικού, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19.

H κλήρωση διενεργήθηκε από τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. κ.κ. Παναγιώτη Δημητρίου και Παναγιώτη Διακοφώτη, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διοργανώσεων κ.κ. Μάνος Γαβριηλίδη και Βασίλης Σιδέρη.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την 30η Σεπτεμβρίου 2018.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται σε πλήρη ανάπτυξη (ημερομηνίες αγωνιστικών, ώρες ενάρξεως αγώνων και έδρες αγώνων) για το σύνολο της αγωνιστικής περιόδου, προ της ενάρξεως του πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η διαδικασία έκδοσης άδειας διεξαγωγής των αγώνων από τις οικείες Περιφέρειες για το σύνολο των συμμετεχόντων σωματείων.

Να να δείτε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19, ανά όμιλο, πατήστε στα link που ακολουθούν:

1ος όμιλος   2ος όμιλος   3ος όμιλος   4ος όμιλος   5ος όμιλος   6ος όμιλος   7ος όμιλος   8ος όμιλος

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε  να παρακολουθείτε τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τη βαθμολογία των ομίλων στην ενότητα ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή