“Η ΕΠΟ απέχει από την ψηφοφορία επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά”

Print Friendly, PDF & Email

Την αποχή της ΕΠΟ από τις εκλογές της Football League ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στο ΔΣ της Λίγκας, Λεωνίδας Θωμαΐδης, τονίζοντας ότι απέχει «επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά».

«Δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω βιώσει σε αυτό τον έναν χρόνο που συμμετέχω στο συμβούλιο της Football League και βλέπω την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου. Δεν θα κρύψω ότι είναι φίλος μου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αλήθεια. Ο Λεωνίδας θυσίασε την οικογενειακή του γαλήνη, κάθισε σε ηλεκτρική καρέκλα με πολλά χρέη και πολλές εκκρεμότητες.

Δούλεψε αυτά τα δύο χρόνια για να συμμαζέψει την κατάσταση και αν σήμερα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος, αυτό συμβαίνει γιατί έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Πήγαινε στον Υπουργό για να ζητήσει χρήματα για τη Football League. Πήγαινε στην ΕΠΟ για να βοηθήσει τη Football League. Ζητούσε χρήματα στα συμβούλια και αυτό τον μετέτρεψε σε μαύρο πρόβατο. Κατάφερε να εξασφαλίσει 600.000 ευρώ για τις διαιτησίες από τη FIFA με προσωπικές ενέργειες. Σήμερα η ΕΠΟ θα απέχει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά», είπε ο Θωμαΐδης πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή