Η ΕΠΟ διοργάνωσε εκδήλωση «Hello Football Friend» στην Καλαμάτα

Print Friendly, PDF & Email

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα η εκδήλωση grassroots «Hello Football Friend» (HFF) που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ΕΠΣ Μεσσηνίας και εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο της Ομοσπονδίας «Μπάλα Παντού».

Ειδικότερα, η δράση περιλάμβανε παιχνίδια επίδειξης και μικρών αριθμητικών σχέσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε τάπητα, ο οποίος τοποθετήθηκε στην πλατεία Αριστομένους από την Ε.Π.Ο., με συμμετοχή παιδιών με ειδικές ανάγκες και παικτών από τοπικές ακαδημίες.

Την καθοδήγηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες ανέλαβαν προπονητές- γυμναστές που συνεργάζονται μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Παιδεία» (ΚΔΑΠ).

Από την πλευρά της Ε.Π.Ο. παραβρέθηκε ο Grassroots Manager Χρήστος Σίσκος, ο οποίος υποστήριξε την οργάνωση της δράσης σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης.

Αξίζει να αναφερθεί η άψογη οργάνωση από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από την Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή