Η ΕΠΟ θα πληρώσει τα “σπασμένα” του τελικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΟ, θα κληθεί να καλύψει την οικονομική ζημιά προκύπτει από την ατυχή επιλογή του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, η ΕΠΟ δαπάνησε περίπου 150.000 ευρώ για τα έργα που έγιναν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του σταδίου και να πληροί το «μίνιμουμ των προϋποθέσεων» για τη διεξαγωγή του τελικού. Το κόστος της εταιρείας security, που ανέλαβε τη φύλαξη του τελικού ανέρχεται σε περίπου 80.000 ευρώ.

Ως γνωστόν, το γήπεδο στερούνταν καμερών, τουαλετών, ηλεκτρονικού συστήματος εισιτηρίου, διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων και πολλών άλλων, ενώ έγιναν εργασίες που απαιτούνταν σε χώρους όπως τα δημοσιογραφικά, στον χώρο της απονομής του τροπαίου και αλλού.

Οι δύο φίναλιστ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φέρονται να απέρριψαν την πρόταση της ΕΠΟ να καλύψουν τα παραπάνω έξοδα και επομένως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΠΔΕ/ΕΠΟ, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να καλύψει οι ίδια τα παραπάνω κόστη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ότι έχουν κοστολογηθεί οι ζημίες, που προκλήθηκαν από τους οπαδούς των δύο ομάδων, κάτι που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή