ΑΣΑ: “Η ΕΠΣ Καρδίτσας επιβεβαιώνει την ουσία της καταγγελίας μας προς την ΕΠO!”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Αναγέννηση με την οποία απαντάει σε αυτήν της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με την καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει:

«Αναφορικά με την επιστολή της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας που δημοσιεύτηκε στις 2/12/2017 έχουμε ν’ αναφέρουμε τα εξής:

Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι η ΕΠΣ Καρδίτσας επιβεβαιώνει πλήρως την ουσία της αναφοράς – καταγγελίας μας προς τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Και η εν λόγω επιστολή θα αποσταλεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας ως συμπληρωματική με όσα στοιχεία είναι ήδη στη διάθεσή της…».

Διαπίστωση ευθυνών κακοδιαχείρισης, υπεξαίρεσης και απάτης

Τρία σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣ Καρδίτσας, η ΑΣ Αναγέννηση, ο Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας και ο Κρόνος, προσέφυγαν κατά παντός υπευθύνου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τα χρήματα που δαπανήθηκαν στο σεμινάριο διαιτησίας του 2013 που έγινε στην Καρδίτσα και συνδιοργανώθηκε από την τοπική Ένωση.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, σύμφωνα με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, το 2013 η ΕΠΣ Καρδίτσας (η οποία είχε και τότε πρόεδρο τον υπόδικο με την κατηγορία της «πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση», Μ. Παλάσκα και ταμία τον επίσης υπόδικο για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση Κ. Λαμπρόπουλο), διέθεσε για το σεμινάριο διαιτησίας το ποσό των 16.727,38 ευρώ.

Από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την εκδήλωση εκδόθηκαν δύο τιμολόγια συνολικού ύψους 10.396.10 ευρώ στο όνομα της ΕΠΟ, που τότε είχε πρόεδρο τον υπόδικο για «συμμορία» και «αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων» Γ. Σαρρή, ο οποίος δικάζεται και για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δόθηκαν 2.940.000 ευρώ για την κάλυψη διαφόρων εξόδων του σεμιναρίου.

Οι καταγγέλλοντες ζητούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ «την εξονυχιστική διερεύνηση της εν λόγω υποθέσεως, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ή όχι ευθύνες κακοδιαχείρισης, υπεξαίρεσης και απάτης και συγκεκριμένα μετά και από την σχετική κλήση των υπευθύνων της Ε.Π.Σ.Κ. και της Ε.Π.Ο. για να δώσουν εξηγήσεις»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή