Η ΕΠΣ Ηρακλείου έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Χανίων και τον διαιτητή Γιουματζίδη

Print Friendly, PDF & Email

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου για τη ΕΠΣ Χανίων, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στις μικτές ομάδας Κ16 στον τελικό του Πανθεσσαλικού μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων, αλλά και για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

Για την Μικτή Χανίων
Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηρακλείου συγχαίρει την Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων και όλους τους συντελεστές της κατάκτησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ο τελικός που έγινε το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με φιναλίστ την ΕΠΣ Ηρακλείου και με τη συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των διοικήσεων και των γονέων των δύο συγκροτημάτων από το Ηράκλειο και τα Χανιά που ταξίδεψαν στο Βόλο, έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Ασφαλώς αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για το κρητικό ποδόσφαιρο ότι το τρόπαιο του πρωταθλητή ήρθε στο νησί μας.

Για την διαιτησία

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την διαιτησία των κ.κ. Γιουματζίδη Μελέτιου (ΕΠΣ Πέλλας), Νίκζα Αχιλλέα, Μάνου Βασίλειου (ΕΠΣ Λάρισας) και Νικόπουλου Αθανάσιου (ΕΠΣ Θεσσαλίας) στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογή Εθνικών Ομάδων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή