Η ΕΠΣ Καρδίτσας να επιστρέψει το χώρο στο δήμο για να γίνει γήπεδο

Print Friendly, PDF & Email

Την αποδοχή της πρότασης για χρηματοδότηση της κατασκευής αθλητικού κέντρου στην περιοχή Αγίου Νικολάου για την ερασιτεχνική Αναγέννηση πρότεινε ο Συνδυασμός «Καρδίτσα – Ώρα Δημιουργίας», όπως αναφέρει το karditsalive.net

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ευάγγελος Λέμας γνωστοποιώντας την πρότασή του ζήτησε την άμεση σύγκλιση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, με την συμμετοχή τόσο της Αναγέννησης και της ΕΠΣ Καρδίτσας όσο και της περιφέρειας και την οικειοθελή παράδοση του γηπέδου στον Δήμο από την ΕΠΣ Καρδίτσας, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες και να μην χαθεί μία χρυσή ευκαιρία για χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου, τόσο για την πιο ιστορική ομάδα του νομού, όσο και για την τοπική κοινωνία.

Όλα αυτά σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τον κ. Λέμα και τον σύμβουλο του συνδυασμού κ. Ηλία Χατζή, ο οποίος είναι ο πρώτος που έθεσε θέμα επιστροφής του χώρου στο Δήμου, λόγω μη τήρησης των συμβατικών υποχρεώσεων από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net με δηλώσεις του Ευ. Λέμα:

Ο κ. Λέμας στην τοποθέτηση του σχολίασε με αρνητικό τρόπο την τριάδα προτάσεων που μόλις χθες κατέθεσε ο δήμαρχος κ. Αλεξάκος και συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Η πρώτη πρόταση δε διαφέρει από αυτό που ψήφισε η Δημοτική Αρχή για το υπάρχον καθεστώς του γηπέδου στο Άγιο Νικόλαο. Αυτή την πρόταση, την είχε ήδη καταψηφίσει η Αναγέννηση και η Αντιπολίτευση του Δημ. Συμβουλίου.

Η δεύτερη πρόταση, δεν έπρεπε καν να ειπωθεί διότι η χρηματοδότηση της Περιφέρειας αφορά την ερασιτεχνική Αναγέννηση και όχι τις Ελπίδες και προτείνει ο Δήμαρχος “στο… μέλλον η Περιφέρεια να εντάξει ένα άλλο αθλητικό κέντρο για την Αναγέννηση”!!!

Η τρίτη πρόταση που θέλει να στείλει την Αναγέννηση στο Γεωργικό, δεν μπορείς να λες ότι σέβεσαι την μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου και να τον στέλνεις σε κοινότητα του Δήμου, τη στιγμή που όλες οι συνοικίες έχουν τα δικά τους γήπεδα».

Επίσης υποστήριξε ότι αυτές οι προτάσεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν δεκτές από την Αναγέννηση και απέκλεισε την πιθανότητα να υπήρξε οποιαδήποτε διαβούλευση μεταξύ Δήμου και Αναγέννησης, πριν κατατεθούν.

Ακόμα ο κ. Λέμας σε άλλα σημεία της τοποθέτησής του υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος χώρος παραμένει αναξιοποίητος, ότι δεν έχει σημειωθεί καμία αθλητική δραστηριότητα και δήλωσε αδυναμία να κατανοήσει την επιμονή του δημάρχου να μην αξιοποιεί την πρόταση του περιφερειάρχη που αφορά την Αναγέννηση.

Ζήτησε να παραμεριστούν προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις και να γίνει κάθε τι δυνατόν για να μην χαθούν τα χρήματα που διαθέτει η περιφέρεια. Κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και πως όλοι θα κριθούν στο τέλος της θητείας.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net με δηλώσεις του Ευ. Λέμα:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή