Η ΕΠΣ Καστοριάς ανακοίνωσε δωρεάν διαιτησίες στα σωματεία της

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Καστοριάς ανακοίνωσε την απόφαση των διαιτητών και των παρατηρητών “να προσφέρουν σε κάθε γηπεδούχο σωματείο Α’ και Β’ κατηγορίας μία δωρεάν διαιτησία”, με την παρότρυνση του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας Ευγένη Βασιλείου.

Η ανακοίνωση:

“Από την Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ γίνεται γνωστό ότι οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας με την παρότρυνση του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας Ευγένη Βασιλείου,  αποφάσισαν ομόφωνα να αγωνιστούν δωρεάν, προσφέροντας σε κάθε γηπεδούχο σωματείο Α’ και Β’ κατηγορίας μία δωρεάν διαιτησία.

Για τον λόγο αυτό  θα πρέπει ο κάθε διαιτητής να αγωνιστεί από 2 έως 3 παιχνίδια δωρεάν κάτι που έγινε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, για να έχουν το ίδιο όφελος όλα τα σωματεία.

Απομένει μόνο σαν γηπεδούχος η ομάδα της ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ την ερχόμενη αγωνιστική.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι και οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού και πάντα προσπαθούν να αποδίδουν δικαιοσύνη με τα σφυρίγματα τους, δεν μπορεί όμως μόνο οι διαιτητές να προσπαθούν, να προσφέρουν, να αγωνίζονται δωρεάν, να μην λαμβάνουν αμοιβή για αυτά τα παιχνίδια και αντί επαίνου, να εισπράττουν  γκρίνια, ασέβεια, απρέπεια και ψυχολογική βία!! Έχουμε πρόσφατα παραδείγματα…

Θα περιμένουμε έστω τις τελευταίες αγωνιστικές να αλλάξει η εικόνα αυτή και να προσφέρουν όλοι τον απαραίτητο ΣΕΒΑΣΜΌ σε όλους γιατί το αξίζουν!!

Η Ε.Ε της ΕΠΣ και η Επιτροπή Διαιτησίας ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Καστοριάς για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους προς όλα τα σωματεία της Ένωσης”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή