ΕΠΣ Λάρισας: Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο του Ελληνογερμανικού προγράμματος ανταλλαγής νέων, εκπρόσωποι του Κρατιδίου της Γερμανίας “Mecklenburg–Vorpommern” καθώς και των αθλητικών συλλόγων “ SV Warnemϋnde Fuβball” και “SV Waren 09” θα επισκεφτούν την πόλη της Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας θα υποδεχτεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.30 στα γραφεία της Ένωσης αντιπροσωπεία του σωματείου «Α.Ε.Λ. Προμηθέας», 3 μέλη του συμβουλίου του Κρατιδίου της Γερμανίας “Mecklenburg–Vorpommern” και ειδικότερα το “Sportjugend Mecklenburg–Vorpommern” (Γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας του κρατιδιίου Mecklenburg–Vorpommern) καθώς και 4 εκπρόσωπους των δύο αθλητικών συλλόγων “ SV Warnemϋnde Fuβball” και “SV Waren 09” του κρατιδίου Mecklenburg–Vorpommern.

Το πρόγραμμα αφορά τη δυνατότητα ανταλλαγής νέων, με αφορμή τη συνεργασία Αθλητικών Συλλόγων των χωρών, με σκοπό τη γνωριμία του τρόπου ζωής και των αθλητικών και πολιτιστικών συνηθειών των νέων κάθε χώρας, καθώς επίσης και τη γνωριμία με την κουλτούρα της περιοχής μέσα από την ξενάγηση στα σημαντικότερα και ενδιαφέροντα μνημεία και αξιοθέατά της.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή