Η ΕΠΣ Λέσβου προχώρησε στην αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Λέσβου προχώρησε στην αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα την 22η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας, καθώς και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ16.

Οι εν λόγω αναβολές δεν επηρεάζουν την Β΄ Κατηγορία, η οποία έτσι και αλλιώς δεν είχε προγραμματισμένη αγωνιστική σε play off και play out.

Οι αγώνες που δεν θα γίνουν θα διεξαχθούν σε κανονική σειρά σύμφωνα με το πρόγραμμα, με ημερολογιακή μετακίνηση κατά μία εβδομάδα προς τα πίσω. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι κενό από παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αιτήματα του Λεσβιακού λαού, με απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Λέσβου, τα γραφεία της Ένωσης παραμένουν κλειστά το διήμερο 26-27/2/2020.

Επίσης, η ΕΠΣ Λέσβου ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες για το Σαββατοκύριακο 29/2-1/3 και συγκεκριμένα η 22η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου και η 6η αγωνιστική της Κ16. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κανονική σειρά σύμφωνα με το πρόγραμμα με ημερολογιακή μετακίνηση κατά μία εβδομάδα προς τα πίσω.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή