Η ΕΠΣ Μακεδονίας ανοίγει λογαριασμό στήριξης για τους πυρόπληκτους

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Μακεδονίας με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για τα θύματα στην Ανατολική Αττική και γνωστοποίησε πως θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στήριξης για τους πληγέντες.

Αναλυτικά:

«Με θλίψη και οδύνη η ΕΠΣ Μακεδονίας παρακολουθεί τα δραματικά γεγονότα που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας, ανήμπορη να βοηθήσει με την παρουσία της στην Ανατολική Αττική.

Ολοι μας προσευχόμαστε, όπως, ο Θεός να βοηθήσει τις πυρόπληκτες οικογένειες και να δώσει δύναμη σε όλους όσους μετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης των συνανθρώπων μας.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας, με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, θα καταθέσει το ποσό των 1000,00 ευρώ και όταν θα γνωστοποιηθεί (ο λογαριασμός) θα παρακαλούσε τις ανδρικές της ομάδες, τις ακαδημίες, τους ποδοσφαιριστές, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους γιατρούς και όλους όσους απαρτίζουν τη μεγάλη οικογένεια της ΕΠΣ Μακεδονίας να βοηθήσουν με όση δυνατότητα έχουν, καταθέτοντας κάποιο ποσό από το υστέρημα τους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή