Οι Ενώσεις της Κρήτης ζητούν από την ΕΠΟ τη δημιουργία Κρητικού ομίλου στη Γ’ Εθνική

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την ΕΠΣ Ηρακλείου η οποία μέσω ανακοίνωσης αιτούνταν από την ΕΠΟ την δημιουργία ομίλου στη Γ’ Εθνική, ο οποίος θα αποτελείται αποκλειστικά από ομάδες της Κρήτης, οι ενώσεις των Χανίων του Λασιθίου και Ρεθύμνης απέστειλαν σχετικές επιστολές στην ΕΠΟ με τις οποίες ζητούν να συμπεριληφθεί η πρότασή τους στην τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χανίων αναφέρει:

«H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφουγκραζόμενη τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ΄Εθνικής και τα δυσβάχτατα έξοδα λόγω των ταξιδιών στον Πειραιά και την Αθήνα, θέτει υπόψιν σας για άλλη μια φορά το θέμα της δημιουργίας ομίλου στη Γ΄Εθνική που θα αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ομάδες της Κρήτης.

Είναι πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των σωματείων προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών και απ’ ό,τι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανάλογη είναι η θέση των Ενώσεων και των σωματείων από τον Πειραιά και την Αθήνα, που υποχρεώνονται να κάνουν κάθε χρόνο πολλές αποστολές στην Κρήτη για να αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού.

Η πρόταση της ΕΠΣ Χανίων είναι η δημιουργία Κρητικού ομίλου στη Γ΄Εθνική με δεκαέξι (16) ομάδες και οι κενές θέσεις που θα χρειαστεί να καλυφθούν, να προκύψουν αναλογικά από τις Ενώσεις της Κρήτης.

Ζητάμε η πρόταση της ΕΠΣ Χανίων να συμπεριληφθεί επί των έκτακτων θεμάτων που θα συζητηθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο, η οποία συγκαλείται στις 28 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα.»

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με το σχετικό αίτημα η οποία αναφέρει:

«Δημιουργία Ομίλου Κρήτης Γ΄ Εθνικής.

Κύριε Πρόεδρε,

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης ξέροντας τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής λόγω των ταξιδιών στον Πειραιά και την Αθήνα, βάζει θέμα για άλλη μια φορά τη δημιουργία Ομίλου στην Γ΄ Εθνική που θα αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ομάδες της Κρήτης.

Είναι ένα πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των σωματείων προκειμένου ν΄ απαλλαγούν από τα δυσβάστακτα έξοδα των ταξιδιών. Παράλληλα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ανάλογη είναι η θέση των Ενώσεων και των σωματείων από Πειραιά και Αθήνα που υποχρεώνονται να κάνουν πολλά ταξίδια στην Κρήτη για ν΄ αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού. Η πρόταση της Ένωσής μας είναι η δημιουργία Κρητικού Ομίλου στη Γ΄ Εθνική από 13-16 ομάδες και κενές θέσεις που θα χρειαστεί να καλυφθούν να προκύπτουν αναλογικά από τις Ενώσεις της Κρήτης.

Ζητάμε η πρόταση της Ένωσής μας να συμπεριληφθεί στα έκτακτα θέματα που θα συζητηθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η οποία συγκαλείται στις 28 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα».

Η επιστολή της ΕΠΣ Λασιθίου αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, αφουγκραζόμενη τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες πού αντιμετωπίζουν τα Σωματεία της Γ΄ Εθνικής και τα δυσβάσταχτα έξοδα λόγω των ταξιδιών στον Πειραιά και την Αθήνα, θέτει υπόψιν σας για άλλη μία φορά το θέμα της δημιουργίας ομίλου στην Γ΄ Εθνική πού θα αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ομάδες της Κρήτης.

Είναι ένα πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των Σωματείων, προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών και από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανάλογη είναι η θέση των Ενώσεων και των Σωματείων από τον Πειραιά και την Αθήνα, πού υποχρεώνονται να κάνουν κάθε χρόνο πολλές αποστολές στην Κρήτη για να αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού.

Η πρόταση της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ αλλά και των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης, είναι η δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ΄ Εθνική από 13 έως 16 ομάδες και οι κενές θέσεις πού θα χρειαστεί να καλυφθούν, να προκύψουν αναλογικά από τις Ενώσεις της Κρήτης.

Ζητάμε η πρόταση της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ να συμπεριληφθεί επί των έκτακτων θεμάτων πού θα συζητηθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο., η οποία συγκαλείται στις 28 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή