Η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Super League για διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε ότι για την επόμενη διετία θα μεταδίδει αγώνες της Super League και συγκεκριμένα τους εντός έδρας των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία. Επισημαίνει ωστόσο ότι η πρόβλεψη για την κάλυψη των αναμετρήσεων της ερχόμενης σεζόν συνδέεται με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ.

Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή