«Η καταγγελία μπορεί να αποδειχθεί ανυπόστατη, αλλά δεν είναι τελείως αίολη»

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνης Μαρούπα, μίλησε στον FOCUS 103,6 για την καταγγελία του Ολυμπιακού για τη «σχέση» ΠΑΟΚ – Ξάνθης, υποστηρίζοντας τα εξής:

«Δεν έχω λάβει πλήρη γνώση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για την ιδιοκτησία της Ξάνθης, έχω φυσικά άποψη γιατί είμαι ενημερωμένη, αλλά όταν λάβω γνώση όλων των στοιχείων του φακέλου, θα τοποθετηθώ και αυτό θα γίνει την προσεχή Πέμπτη.

Όταν θα έρθει ο εκπρόσωπος της Ξάνθης και του κ. Σαββίδη, θα θέσουμε ερωτήσεις. Επειδή εκφράστηκαν προβληματισμοί, δεν θα είναι επιπόλαιη η τοποθέτησή μας. Πρέπει να ακούσουμε τους ανθρώπους που εμπλέκονται και το θέμα θέλει μεγαλύτερη προσοχή γιατί είναι η πρώτη ομάδα της Αθήνας με την πρώτη ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην κόντρα.

Δεν απαγορεύεται να αγοράσει συγγενής του Σαββίδη ξενοδοχείο στην Ξάνθη, αλλά δεν πρέπει να εμπλέκεται στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ή να υπάρχει παρένθετο πρόσωπο σε μετοχική σύνθεση της ακριτικής ομάδας. Η καταγγελία μπορεί να αποδειχθεί ανυπόστατη, εάν δεν συμβαίνει τίποτε από αυτά, αλλά δεν είναι τελείως αίολη, όπως την έχω πληροφορηθεί. υπάρχουν κάποια γεγονότα που πρέπει να εξεταστούν. Το σωστό είναι να υπάρξει μικρό χρονικό διάστημα, αφού συζητηθεί η υπόθεση, για την έκδοση της απόφασης. Κατά την εκτίμησή μου, πρέπει να έχει βγει η απόφαση μέση σε δυο εβδομάδες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή