Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την ενημερωμένη λίστα με τους Ελληνες διεθνείς διαιτητές για το 2019

Print Friendly, PDF & Email

Η ΚΕΔ επικαιροποίησε τη λίστα των διεθνών διαιτητών και με σχετική της ανακοίνωση ενημερώνει ποιοι Ελληνες ρέφερι θα έχουν το διεθνές σήμα για τη σεζόν του 2019.

Σε ό,τι αφορά στους διαιτητές δίπλα στους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Κομίνη, Παπαδόπουλο προστέθηκαν όπως ήταν γνωστό οι Τζήλος, Σκουλάς και Διαμαντόπουλος, οι οποίοι ξεκινούν από την τρίτη κατηγορία της UEFA.

Στη λίστα των βοηθών διαιτητών, παρέμειναν διεθνείς οι Κωσταράς, Δημητριάδης, Πετρόπουλος, Ακρίβος, Αλεξέας, Χασάν και προστέθηκαν οι Νικολαΐδης, Μπουξμπάουμ, Απτόσογλου, Νικολοκάκης.

Προσθήκες είχαμε και στη λίστα των γυναικών βοηθών διαιτητών, όπου πήραν διεθνές σήμα η Δέτση και η Παπαδοπούλου.

Ειδικά η περίπτωση της Μαρίας Δέτση που ανέβηκε φέτος στον πίνακα της Superleague, προκάλεσε αίσθηση, διότι στον πρόσφατο αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-1 είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Πάντως, σηημειώνεται ότι ο σχετικός φάκελος από την ΚΕΔ με τους υποψήφιους διεθνείς είχε σταλεί πριν από το εν λόγω παιχνίδι.

Συγκεντρωτικά, δέκα Ελληνες διαιτητές έγιναν διεθνείς το 2019, οι Τζήλος, Σκουλάς, Διαμαντόπουλος, Χασάν, Νικολαΐδης, Μπουξμπάουμ, Απτόσογλου, Νικολοκάκης, Δέτση, Παπαδοπούλου και ο Ντάλλας που είναι διαιτητής στο ποδόσφαιρο Σάλας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή