«Η ΚΕΔ κέρδισε το στοίχημα με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ»

Print Friendly, PDF & Email

Για δικαίωση της ΚΕΔ κάνει λόγο ο κριτής του Master REF, Κώστας Ακρίδας, αναφορικά με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός (3-2), τονίζοντας ότι η διαιτησία του στο ΟΑΚΑ ήταν καλή, κρατώντας τις ισορροπίες.

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν καλή. Προσπάθησε με την εμπειρία του να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην ξεφύγει το ματς. Καταπληκτικοί και οι βοηθοί του. Η ΚΕΔ κέρδισε το στοίχημα με την επιλογή που έκανε.

Ορθώς είδαν κίτρινη κάρτα στο ματς οι Οφόε (8’), Αραούχο (24’), Μαρίν (45+2’), Ρομαό (50’), ενώ σωστά αποβλήθηκαν ο Χάσι στο 83’ κι οι Τσόσιτς και Ενγκελς στο 94’.

Βέβαια, θα μπορούσαν να δουν δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρομαό στο 60’ κι ο Αραούχο στο 87’, όμως ο Σιδηρόπουλος προτίμησε να λειτουργήσει διπλωματικά».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, Διαιτητής: Ευαγγέλου, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Εύκολο παιχνίδι χωρίς δύσκολες φάσεις για τον Ευαγγέλου και τους βοηθούς του. Τα πήγαν μια χαρά».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 2-0, Διαιτητής: Κομίνης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Πολύ καλή η διαιτησία του Κομίνη και των βοηθών του στο Αγρίνιο. Στο 53’ η μπάλα σταματάει στο σώμα του Μόρα έπειτα από σουτ του Τσάβες κι όχι στο χέρι του, ενώ στο 57’ στην προσπάθεια του Γκλέσιο δεν υπάρχει φάουλ, καθώς πέρασε πάνω από Βλαχοδήμο και Χουλτ. Καλώς συνεχίστηκε το ματς και στις δύο περιπτώσεις».

Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας: Πανιώνιος-ΑΕΛ 4-1, Διαιτητής: Νεοφυτιάδης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου η μπάλα βρίσκει πρώτα το σώμα του Λάμπρου και μετά στο χέρι του. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει επιθετικό φάουλ. Στο 90’ σωστά δόθηκε πέναλτι στην ανατροπή του Ντέλετις από τον Κότνικ. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει ακόμα και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου».

Βαθμολογία: 8,10

Αγώνας: Ατρόμητος-Λαμία 3-0, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Με εξαίρεση κάποια μικρά λάθη στη μεσαία γραμμή, ο Παπαπέτρου δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Περιστέρι».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Κασσιόπη-Λεβαδειακός 1-1, Διαιτητής: Καραντώνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 11’ και το 17’ που ζήτησε πέναλτι η Κασσιόπη δεν υπήρξε κάτι μεμπτό στην περιοχή του Λεβαδειακού.

Στο 28’ υπάρχει πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού και κίτρινη κάρτα στον Επστάιν για τράβηγμα στον Σίλβα, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.

Στο 52’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Κασσιόπης, καθώς πρόκειται για ακούσιο. Ο παίκτης του Λεβαδειακού θέλει να διώξει τη μπάλα, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει το χέρι του. Αντίθετα, στο 53’ σωστά δόθηκε πέναλτι και αποβολή του Λεονάρντο, καθώς η μπάλα πήγαινε προς το τέρμα».

Βαθμολογία: 7,60

Αγώνας: Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς 0-1, Διαιτητής: Σέζος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 39’ υπήρξε ένα σπρώξιμο στην περιοχή του Πλατανιά. Φαίνεται να υπάρχει επαφή, όμως δεν είναι ικανή για να δοθεί πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα.

Στο 41’ είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη φάση. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πλιάτσικα έπειτα από μακρινό σουτ. Το χέρι του παίκτη του Πλατανιά είναι σε φυσική θέση και δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει, όμως είχε χρόνο να το μαζέψει. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, όμως η φάση είναι στην κρίση του διαιτητή.

Στο 47’ κακώς ο βοηθός Σάββας δεν σταμάτησε επίθεση του Πλατανιά, ενώ στο 67’ καλώς ο Ντάσιος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Βαθμολογία: 8,10

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή