Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» στα μεγάλα παιχνίδια της Euroleague και της Super League

Print Friendly, PDF & Email

Η «Κερkida ΟΠΑΠ» στο ντέρμπι της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός – Κερδίστε δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τη μάχη των «αιωνίων» και τα μεγάλα μπασκετικά και ποδοσφαιρικά παιχνίδια

Οι «μάχες» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague και τα μεγάλα παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Super League 1 ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα αγώνων της «Κερkida ΟΠΑΠ» τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι μικροί φίλοι του μπάσκετ θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας στην προσπάθειά του για πρόκριση στην οκτάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, θα παρακολουθήσουν 100 παιδιά μαζί με τους γονείς/κηδεμόνες τους. Άλλοι τόσοι μικροί φίλοι θα δώσουν δυναμικό παρών και στο ντέρμπι της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν δωρεάν διπλές προσκλήσεις της «Κερkidα ΟΠΑΠ» για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Euroleague, αρκεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής.

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» βάζει …γκολ στη Super League 1

Εκτός από μπάσκετ, οι φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα παρακολουθήσουν και ποδοσφαιρική δράση,  στους εντός έδρας αγώνες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τη Super League 1.

Οι «πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις στα ντέρμπι και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες, στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στην  πρώτη εξάδα, για να παίξουν στα playoff του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να περάσουν στην αντεπίθεση, με στόχο να πάρουν από τρεις βαθμούς στους επόμενους αγώνες τους, ώστε να μειώσουν την ψαλίδα από την κορυφή.

Τις κρίσιμες αναμετρήσεις ΑΕΚ-Άρης, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, και ΑΕΚ-Πανιώνιος, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουν από 150 μικροί φίλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ», παρέα με τους γονείς/κηδεμόνες τους.

Τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις θα κερδίσουν, μέσω κλήρωσης, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με πάρτι γενεθλίων και παιχνίδι στο παρκέ

Εκτός από αγωνιστική δράση, οι μικροί φίλαθλοι που φιλοξενούνται στην «Κερkidα ΟΠΑΠ» συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, κάνουν face painting, κερδίζουν αναμνηστικά δώρα και φωτογραφίζονται με τον «Κερkidα», τη μασκότ του προγράμματος.

Την εφετινή σεζόν η «Κερkidα ΟΠΑΠ» έχει δώσει δυναμικό παρών σε έξι αγώνες της Euroleague και της Super League 1, όπου περισσότερα από 700 παιδιά με τους γονείς τους έζησαν μοναδικές εμπειρίες.  Ανάμεσά τους, ένας μικρός φίλαθλος της ΑΕΚ, που απόλαυσε ένα πάρτι-γενεθλίων έκπληξη σε VIP σουίτα του γηπέδου, καθώς και επτά μικροί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στο ημίχρονο μπήκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να σουτάρουν.

 

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή