Η Κραϊόβα προσκαλεί στο γήπεδο μαθητές για το ματς με την ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της UEFA, η Κραϊόβα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί μαθητές έως 14 ετών να βρεθούν στο γήπεδο, την Πέμπτη, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Κραϊόβα.

Ωστόσο, οι διοικούντες την Κραϊόβα θέλουν να εκμεταλλευτούν ένα “παράθυρο” που υπάρχει στον κανονισμό της UEFA, σύμφωνα με τον οποίο σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στις εξέδρες, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, μαθητές έως 14 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οπαδοί μέχρι 14 ετών έχουν τη δυνατότητα να μπουν χωρίς να πληρώσουν στο ματς με την ΑΕΚ, αρκεί το σχολείο που πηγαίνουν να οργανώσει το ταξίδι. Είσαι από τις γύρω περιοχές, υποστηρίζεις την Κραϊόβα και είσαι μέχρι 14 ετών; Μίλησε με το σχολείο σου και ζήτα του να επικοινωνήσει μαζί μας με e-mail ή τηλεφωνικά για να οργανώσουν το ταξίδι. Θα είναι η πιο όμορφη εμπειρία που είχατε ποτέ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή