Η Μαρία Κηλαηδόνη θυμάται τον Λουκιανό και «Κάνει Παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ

Print Friendly, PDF & Email

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 συμπληρώνονται 76 χρόνια από τη γέννηση του αξέχαστου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτήΛουκιανού Κηλαηδόνη και η κόρη του, Μαρία Κηλαηδόνη, θα θυμηθεί μεγάλες στιγμές από τη ζωή του.

Η Μαρία ακολουθεί τα μουσικά χνάρια του πατέρα της και παρά τη μέχρι τώρα σύντομη καλλιτεχνική της πορεία, δείχνει πόσο επηρεασμένη είναι από το έργο του, αλλά δεν διστάζει να προσθέτει και τις δικές της «πινελιές» στα δρώμενα του πενταγράμμου…

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ 101.8, η Μαρία Κηλαηδόνη έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα βασισμένο στις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Λουκιανού, ενώ θα ακουστούν και νέα τραγούδια της, όπως το «Δεν Πειράζει»,όπου συμμετέχει και ο βετεράνος της ελληνικής μουσικής σκηνής Γιάννης Γιοκαρίνης.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακουστούν αποσπάσματα από την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης το 2016 στην ΕΡΑσπορ, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τη συμπάθειά του για τον Ολυμπιακό και τους λόγους που έγινε φίλος των «ερυθρολεύκων»!

ΕΡΑσπορ – «Κάνε Παιχνίδι Μόνος σου», κάθε Δευτέρα, στις 22:00

Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και φυσικά αθλητές, έχουν τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Ακούστε το τρέιλερ της εκπομπής «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου», εδώ.

Info:Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»

Η Μαρία Κηλαηδόνη θυμάται τον Λουκιανό

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή