Η μη αδειοδότηση του Ηρακλή, η έφεση και το δεύτερο μέτωπο στη Λίγκα

Print Friendly, PDF & Email

Αρνητική ήταν η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότητης, Γ. Δημητρίου, για τον φάκελο του Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sοccerplus κατά τη δεύτερη ημέρα της αξιολόγησης των φακέλων από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης ο Ηρακλής παρουσίασε μεγάλα κενά στα οικονομικά στοιχεία που κατέθεσε με αποτέλεσμα η μη αδειοδότησή του σε πρώτο βαθμό να είναι βέβαιη.

Μάλιστα οι λόγοι της μη αδειοδότησης του Ηρακλή εμπίπτουν στους λόγους που έχει ανακοινώσει η Super League, ως τους λόγους για του οποίους μια μη αδειοδοτημένη ομάδα θα υποβιβάζεται.

Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα να υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης, αλλά τα κενά στο φάκελό του είναι τέτοια που μόνο με θαύμα μπορούν να καλυφθούν.

Σε περίπτωση μη αδειοδότησης του Ηρακλή, τη θέση του στην κατηγορία θα πάρει ο Λεβαδειακός, ο οποίος βαθμολογικά έχει υποβιβαστεί αλλά έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στη Super League μέσα σε λίγα λεπτά.

To ίδιο ισχύει και για τις άλλες ομάδες που πέρασαν από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο, πλην την ούτως ή άλλως υποβιβασμένης Βέροιας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπου υπήρξαν ελλείψεις, θα επιβληθούν πρόστιμα.

Ο Ηρακλής έχει ανοιχτό στη Σούπερ Λίγκα και και δεύτερο μέτωπο. Πρόκειται για την “υπόθεση Πορτουλίδη” την οποία κυνηγάει ο Λεβαδειακός ζητώντας την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή ώστε να παραμείνει αυτός (ο Λεβαδειακός) στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή