”Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεται”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος
Print Friendly, PDF & Email

Ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Metrosport 95,5 και αναφέρθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης, που αφορά τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ξάνθη

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά τόνισε: «Την άλλη Τρίτη μέχρι το μεσημέρι πρέπει να στείλουμε υπομνήματα».

Για την εκδίκαση: «Ουσιαστικά σήμερα ήταν Ολυμπιακός εναντίον Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσαμε τη διαδικασία. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να βγούμε εντελώς από τη διαδικασία αλλά δεν το δεχθήκαμε. Μάλιστα, στο τέλος ενώ υποσχέθηκαν να μην αναφερθούν στον ΠΑΟΚ το έκαναν. Τους απαγόρευσε ο πρόεδρος να μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός λέει ότι η απόφαση είναι δεσμευτική. Η Ξάνθη ανέφερε ότι το διοικητικό εφετείο αποφάνθει ότι δεν υπάρχει δεσμευτικότητα. Είναι πολλά τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν. Είμαι αισιόδοξος. Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας. Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεται».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Δεν συμμετείχε. Έστειλε μια επιστολή. Είπε ότι δεν έχει γίνει σωστά όλη η διαδικασία. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας έπρεπε να κάνει δίωξη και να εξεταστεί η υπόθεση με το δίκαιο της UEFA. Όπως το θέτει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Προσδοκούμε σε μια πλήρης δικαίωση για να μην μείνει και το στίγμα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή