“Προτεραιότητες του Παράσχου είναι το καλό φαγητό και το καλό κρασί”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Παράσχος τσαντισμένος από την ήττα του Πλατανιά κόντρα στην ΑΕΛ, μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για τους «βυσσινί», στηλιτεύοντας τις καθυστερήσεις, που έκαναν οι αντίπαλοι, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα επίμαχα σημεία των δηλώσεων του Γ. Παράσχου κατά της ΑΕΛ:

«Δυστυχώς για ακόμα μία αγωνιστική ήμασταν άξιοι της τύχης μας. Είναι αδιανόητο για μένα. Ένα παιχνίδι το οποίο ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, να χάνουμε τόσα πολλά γκολ, που πιστεύω ότι αν βάζαμε πρώτοι γκολ απέναντι σε αυτή την ομάδα -γιατί νομίζω ότι ήταν η πιο εύκολη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα- θα μπορούσαμε να κάνουμε μια άνετη νίκη. Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτή την ικανότητα.

Από εκεί και πέρα το άσχημο για μας είναι ότι οτιδήποτε λάθος και να κάνουμε, το πληρώνουμε δυστυχώς. Κάναμε ένα λάθος σχεδόν στο άουτ και από εκείνη τη σέντρα δεχτήκαμε το γκολ. Από έναν αντίπαλο που μας έκανε αυτό το γκολ και ένα σουτ στο α’ ημίχρονο. Θέλω να σταθώ λίγο στο παιχνίδι του β’ ημιχρόνου. Ανά πέντε λεπτά κάποιος παίκτης της Λάρισας έπεφτε διαρκώς στο έδαφος κι έτσι δεν μπορούσε να παιχθεί παιχνίδι ούτε ν’ αποκτήσει ρυθμό. Είναι ξεφτίλα του ποδοσφαίρου μας!

Δεν είναι δυνατόν, ούτε πρόκειται να πω στα παιδιά ποτέ να πέφτουν κάτω και να κάνουν τέτοιες καθυστερήσεις ή αυτό που βλέπουμε διαρκώς με τους τερματοφύλακες, να πέφτουν κάτω και να επιζητούν διαρκώς την καθυστέρηση. Δε νομίζω ότι με αυτές τις ενέργειες κερδίζουμε κάτι. Μπορεί να κερδήθηκε ένα παιχνίδι από τη Λάρισα, αλλά νομίζω ότι είναι ο απόλυτος εξευτελισμός πραγματικά του ποδοσφαίρου μας».

Η απάντηση της ΑΕΛ
Φυσικά η ΑΕΛ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του τεχνικού του Πλατανιά και με ανακοίνωσε που εξέδωσε τη Δευτέρα (23/10) υποστήριξε ότι ο κ. Παράσχος ασχολείται πλέον περισσότερο «με το καλό φαγητό και το καλό κρασί», παρά με την προπονητική!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε το σύνολο των δηλώσεων του κ. Παράσχου μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα μας και το μοιραίο για την ομάδα του και γι αυτόν αποτέλεσμα.

Εκφράζουμε τη λύπη και την αγανάκτηση τη δική μας και των οπαδών μας γι αυτές τις ατυχείς δηλώσεις και η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να του δώσουμε είναι η ηλικία του και οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και έχουν σχέση με το καλό φαγητό και το καλό κρασί στην όμορφη κωμόπολη του νομού Χανίων, τον Πλατανιά.

Το να χάνεις την ψυχραιμία σου και να δηλώνεις ότι η ομάδα της ΑΕΛ είναι ξεφτίλα (πως αποδεικνύεται η αγραμματοσύνη του ανθρώπου) μετά την τρίτη ήττα στην έδρα σου από μια ιστορική και μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΛ, η οποία πριν 15 μέρες αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, πριν μια εβδομάδα στην πραγματικότητα κέρδισε μέσα στην έδρα του τον Παναθηναϊκό, αφού λόγω του ανεκδιήγητου βοηθού Καραβασίλη από την Καβάλα της ακυρώθηκε γκολ στο 91ο λεπτό, μία ομάδα που στην έδρα σου έκανε τουλάχιστον 5 ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και η οποία έφυγε με 5 τραυματίες από το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών σου, πρέπει να σε οδηγούν στην απόφαση σιγά σιγά κι εκ του ασφαλούς να αποχωρήσεις από το προπονητικό επάγγελμα και να απολαύσεις με ηρεμία στην πατρίδα σου την Καστοριά καλύτερο φαγητό και καλύτερο κρασί απο αυτά που απολαμβάνεις στην όμορφη κωμόπολη του Πλατανιά.

Αν παρόλα αυτά στον δεύτερο γύρο, όταν θα παίξουμε στη Λάρισα με τον Πλατανιά, δεν έχεις αποχωρήσει, εμείς θα σε υποδεχθούμε, θα σε χειροκροτήσουμε και θα σου απονείμουμε μία τιμητική πλακέτα για τα 500 και πλέον παιχνίδια στα οποία έχεις κοουτσάρει τη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο και τον Πλατανιά στην Α’ Εθνική».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή