Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» αναλαμβάνει δράση για τα παιδιά για έκτη συνεχή χρονιά

Print Friendly, PDF & Email

Ο κόσμος συμμετέχει στη δωρεάν εφαρμογή και ο ΟΠΑΠ προσφέρει, ανακαινίζοντας τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

 

O ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ, για έκτη συνεχή χρονιά, στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet, παίρνουν μέρος σε δοκιμασίες που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζουν τα μέλη της «Ομάδας Προσφοράς», τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

 

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», αρκεί να ακολουθήσουν τα εξής απλά βήματα:

 

  • Κατεβάζουν την εφαρμογή
  • Παίζουν στις δοκιμασίες
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Καθένας παίζοντας συγκεντρώνει πόντους, οι οποίοι αυξάνονται ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες λέξεις στο Word Game,  τρέχοντας σε εικονικές διαδρομές στο My Runner και το Fast Run, προσπερνώντας εμπόδια στο Jump και ενώνοντας σωστά τα κομμάτια στο Puzzle και το Photo Puzzle. Επιπλέον, για πρώτη φορά εφέτος τα μέλη της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» έχουν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν στο Quiz έναν ή πολλούς παίκτες ταυτόχρονα, καθώς και να διακοσμήσουν ψηφιακά έναν θάλαμο νοσηλείας των παιδιατρικών νοσοκομείων, μέσα από τη δράση Hospital Room Renovation.

Ο ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε το 64% της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων

Πέρυσι από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.425.677 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση. Με το ποσό αυτό ανακαινίστηκαν πλήρως οι νοσηλευτικές μονάδες του 4ου ορόφου στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» και η νοσηλευτική μονάδα του 2ου ορόφου της Πτέρυγας Α στο νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή