Λασκαράκης: “Η δήλωση του Kαλαντζή για τον Σαββίδη ήταν ατυχής”

Ο Περικλής Λασκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Βέβαιος ότι η πλειοψηφία στηρίζει την παράταξη που έχει ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Σπύρος Λασκαράκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λασκαράκης στο Αθλητικό Metropolis:

Για επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ: «Και εμείς παρακολουθούμε και το δικό σας ρεπορτάζ, οι συγκεντρώσεις είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Σημασία έχει όσο μεγαλύτερη η πλειοψηφία που θα υποστηρίξει τον Γραμμένο τόσο καλύτερο θα είναι για το ποδόσφαιρο. Οσοι τον εμπιστευτούν, θα δείξουν με αυτόν τον τρόπο πως θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Για το αν η παράταξη μπορεί να μείνει ενωμένη: «Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και να πραγματοποιήσουμε αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να το οδηγήσουμε σε καλύτερες μέρες. Χρειαζόμαστε και κάποιος ρομαντικούς για να κάνουν τα πράγματα όπως πρέπει να είναι».

Για την επιτροπεία της FIFA: «Στην αρχή υπήρχαν κάποιες φοβίες. Εγώ είχα την τιμή να με πάρει ο κ.Γραμμένος μαζί του στη συνάντηση. Οι άνθρωποι της FIFA ήταν ξεκάθαροι και απλοί. Ο ρόλος της επιτροπείας είναι συμβουλευτικός. Η απάντηση του Γραμμένου ήταν αν θέλουν να έχουν 500 επιτροπές γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Για τις πρώτες κινήσεις μετά τις εκλογές: «Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Όμως το πρώτιστο είναι η ενημέρωση της υπάρχουσας κατάστασης και στη συνέχεια ο κ.Γραμμένος θα χαράξει την στρατηγική και τις πρώτες επεμβάσεις που θα ανακοινώσει ο ίδιος».

Για την υποψηφιότητα Καλαντζή: «Δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω, τον ξέρω μέσα από την τηλεόραση. Η πολιτική αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Η δήλωση για τον Σαββίδη ήταν ατυχής. Γνωρίζω πολλούς προέδρους που είναι πολύ περισσότερο ΝΔ από τον κ.Καλαντζή και θα στηρίξουν τον κ.Γραμμένο. Θα ήταν τραγέλαφος να κατεβαίνει υποψήφιος για την ΕΠΟ για να χάσει».

Για τη σύμπραξη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος των ενεργειών του και αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεων του. Στον πόλεμο, στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο όλα επιτρέπονται. Εφόσον ισχύει αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι φιλίες είναι ποδοσφαιρικές αλλά ίσως να είναι επιχειρηματικές».

Για το αν θα υπάρξουν τομές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Μπορώ να δεσμευθώ για αυτό, θα το δεσμευτώ προσωπικά στον κ.Γραμμένο. Για να φτάσουμε στην Εθνική ομάδα, πρέπει να περάσουμε από τις ακαδημίες, τις μικτές ομάδες των Ενώσεων. Αυτή η ένδοξη και η πολύπαθη Εθνική μας πρέπει να διαπρέψει ξανά. Είμαστε αυτοκαταστροφικοί σαν Ελληνες, πρέπει να φτιάξουμε τα πράγματα με αρχή την Εθνική».

Για το βίντεο προώθησης της Νίκης Βόλου για τα εισιτήρια διαρκείας: «Το ζήλεψα, ήταν πολύ ωραίο. Ηταν πολύ έξυπνο, με ωραίο τρόπο, χωρίς να προσβάλλουν κανέναν. Ηταν πραγματικά αξιέπαινη η ιδέα τους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή