“Η πρόσληψη Αναστασιάδη θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση”

Print Friendly, PDF & Email

Στους λόγους για τους οποίους ο Αγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μετά τη συνεδρίαση της ΕΕ, σημειώνοντας ότι “θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση” στην ομάδα.

Παράλληλα, ο κ. Γραμμένος χαρακτήρισε “τζέντλεμαν” τον Μίκαελ Σκίμπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια απόφαση για τους συνεργάτες του 65χρονου τεχνικού, καθώς κάτι τέτοιο θα ξεκαθαριστεί στις επαφές που θα έχει μαζί του.

«Κατά την σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Όπως εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει η απόφαση αυτή οφείλεται στην άσχημη πορεία της Εθνικής ομάδας και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Ταυτόχρονα εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε και το θέμα της αποζημίωσης, καθώς και με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Σκίμπε, πρόκειται για έναν τζέντλεμαν. Η απόφαση είναι να προσληφθεί Έλληνας προπονητής που θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση. Η εκτελεστική επιτροπή θεωρεί ότι για τα χαρακτηριστικά αυτά θα πρέπει να προσληφθεί Έλληνας τεχνικός και γι αυτό αποφασίσαμε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή