Η πρόταση γάμου στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης προκάλεσε την απόλυσή της

Print Friendly, PDF & Email

Μια αεροσυνοδός της Chinese Eastern Airlines έχασε τη δουλειά της λόγω της πρότασης γάμου που της έκανε ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια πτήσης από το Σιάν στο Γιντσουάν.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο και το κατέγραψαν με την κάμερά τους επιβάτες της πτήσης που ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μόλις η αεροσυνοδός απάντησε καταφατικά στην πρόταση που της έκανε ο αγαπημένος της γονατιστός.

«Ειλικρινά δεν γνώριζα ότι ο φίλος μου θα μου έκανε πρόταση κατά τη διάρκεια της πτήσης, ευχαριστώ που είστε οι μάρτυρές μου», δήλωσε η κοπέλα στο portal «Asia One».

Το βίντεο της πρότασης δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral.

Ωστόσο, οι στιγμές χαράς και ευτυχίας δεν διήρκεσαν πολύ καθώς η αεροσυνοδός ενημερώθηκε από την εταιρεία της πως απολύεται, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός της Σιγκαπούρης Channel 8.

Συγκεκριμένα, έλαβε μια επιστολή από την Chinese Eastern Airlines που της γνωστοποιούσε την λήξη της συνεργασίας τους με την αιτιολογία ότι παραμέλησε την ασφάλεια των επιβατών.

«Η ιδιωτική ρομαντική συμπεριφορά προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των επιβατών και ήταν εξαιρετικά ανεύθυνη για την ασφάλεια των επιβατών», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή.

Η εταιρεία δεν έχει πάρει θέση για το περιστατικό, ενώ οι απόψεις του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διίστανται. Κάποιοι είναι με το μέρος της αεροσυνοδού χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπη» την απόφαση και κάποιοι άλλοι παίρνουν το μέρος της αεροπορικής εταιρείας, τονίζοντας πως πρόκειται για μια ιδιωτική στιγμή που δεν αφορά το κοινό.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή