Η συγγνώμη ενός πιτσιρικά για τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Λάτσιο (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ο Καλίντου Κουλιμπαλί μίλησε στο Players’ Tribune για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στη Ρώμη από οπαδούς της Λάτσιο σε αγώνα της Νάπολι και τη συγκινητική συγγνώμη που του ζήτησε εκ μέρους των “ηλιθίων”, που έκαναν ήχους μαϊμούδων, ένας μικρός φίλος των Λατσιάλι.

Η ιστορία που αποκάλυψε ο Κουλιμπαλί στο Players’ Tribune:

Στη Ρώμη με τη Λάτσιο, ήμουν στεναχωρημένος. Έκαναν ήχους μαϊμούδων. Ο προπονητής κατάλαβε ότι με ενοχλούσε γιατί έβλεπε τη συμπεριφορά μου στο γήπεδο. Το είπε στον διαιτητή και εκείνος αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι.

Περιμέναμε πέντε λεπτά και μετά υπήρξε οριστική διακοπή. Από τα μεγάφωνα ακούστηκε ότι έπρεπε να σταματήσουν τα ρατσιστικά συνθήματα. Σταματήσαμε το παιχνίδι, όμως, οι φωνές δεν σταμάτησαν.

Όταν μπήκαμε στο γήπεδο είχα ένα παιδί δίπλα μου και μου είχε ζητήσει τη φανέλα. Του υποσχέθηκα ότι θα του την έδινα στο τέλος του αγώνα. Καθώς αποχωρούσα από τον αγωνιστικό χώρο εκνευρισμένος, δεν ξέρω πως, θυμήθηκα ότι του είχα υποσχεθεί τη φανέλα και έψαξα τον μικρό στην εξέδρα. Τότε εκείνος μου είπε “συγγνώμη για ό,τι συνέβη”.

Ένα μικρό παιδί απολογήθηκε για τόσους πολλούς χαζούς ανθρώπους…

Του είπα “μην ανησυχείς, και σε ευχαριστώ. Θα τα πούμε…” και έφυγα…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή