Υποχώρησε ο Φωτιάς, πρώτος ο Παπαπέτρου – Παρέμεινε στην πεντάδα ο Καραντώνης

Print Friendly, PDF & Email

Με τον Τάσο Παπαπέτρου στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας κλείνει το 2019, διότι ο Φωτιάς υποχώρησε τέταρτος μετά το 7,00 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα στην κριτική του Master REF για την απόδοσή του στο ματς Βόλος – Ολυμπιακός.

Γενικά η τελευταία αγωνιστική του έτους δεν ήταν καλή για τους διαιτητές. Ο Σκουλάς, που σφύριξε το Λαμία – ΑΕΚ, βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον Ναούμ Μιντιούρη και παρέμεινε στην τελευταία θέση με τον χειρότερο μέσο όρο (7,68).

Ο Μανούχος, που σφύριξε το Παναιτωλικός – ΟΦΗ απέσπασε το 7,80 του Ηρακλή Τσίκινη και υποχώρησε 21ος.

Χαμηλή πτήση και για τον Γκορτσίλα, καθώς ολοκληρώνει το 2019 20ος μετά το 7,80, που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για την εμφάνισή του στο ΑΕΛ – Πανιώνιος.

Ο Καραντώνης παρά το 7,80 του Κώστα Ακρίδα για την απόδοσή του στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος κράτησε δυνάμεις και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα.

Καλό φινάλε στη χρονιά με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Αρης έκανε ο Διαμαντόπουλος. Πήρε 8,30 από τον Ναούμ Μιντιούρη και φιγουράρει στην έβδομη θέση ισόβαθμος με τον Κομίνη.

Ελαφρώς ανοδικά τέλος κινήθηκε ο Βρέσκας καθώς πήρε 8,10 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ματς Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη και ως εκ τούτου βρίσκεται πλέον 15ος.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή