Η φάση που «ξεσήκωσε» τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το «παίζεται» του Βελτς (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Στο 10ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ υπήρξε μία πτώση στη μεγάλη περιοχή της Ενωσης που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων των «πράσινων».

Συγκεκριμένα, έπειτα από κάθετη πάσα του Κάτσε, ο Γιόχανσον πάτησε στην περιοχή της ΑΕΚ και έπειτα από διεκδίκηση με τον Μπακάκη, ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού έπεσε στο έδαφος.

Ο πάγκος του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, με την τηλεοπτική κάμερα να «συλλαμβάνει» το Γιώργο Δώνη να λέει «αυτό είναι πέναλτι». Τελικά ο Γερμανός διαιτητής, Τόμπιας Βελτς έδειξε «παίζεται» και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την επίμαχη φάση και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Δώνης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Πάντως ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για «δίκαιο αποτέλεσμα»:

«Εμείς δώσαμε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της οργάνωσης και της αμυντικής τακτικής. Πήγαμε τέλεια στο κομμάτι της τακτικής με καλές βοήθειες στην άμυνα. Με την μπάλα λίγα πράγματα θα έλεγα. Είναι φυσιολογικό ότι όταν τα αποτελέσματά μας είναι τόσο άσχημα αυτό σε επηρεάζει, όπως επηρεάσε και το προηγούμενο ντέρμπι όπως πήγε. Ήταν ένα δίκαιο αποτελέσμα και ήταν μία καλή προσπάθεια των παικτών. Το βασικό είναι να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Υπήρχαν ματς όπου δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε την ίδια απόδοση. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή