Η φωτογράφος του γάμου ξέφυγε λόγω αλκοόλ και κατέληξε με χειροπέδες!

Print Friendly, PDF & Email

Άνω κάτω έκανε μια γαμήλια δεξίωση μια φωτογράφος-μοντέλο που είχε αναλάβει να απαθανατίσει την τελετή αλλά και την εκδήλωση που ακολούθησε.

Το βράδυ του Σαββάτου 24/11 η Katherine Leigh Mehta, μια εκρηκτική καλλονή που εργάζεται και ως μοντέλο για μαγιό, ήπιε λίγο παραπάνω και έχασε τον έλεγχο.

Κάποια στιγμή λοιπόν άρχισε να ερωτοτροπεί με έναν καλεσμένο σε δωμάτιο που υπήρχε στο χώρο. Δεν ήταν όμως και τόσο διακριτική με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από άλλους καλεσμένους που ανέφεραν το περιστατικό στον ιδιοκτήτη. Αυτός με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και ζήτησε από την 26χρονη να αποχωρήσει. Η Mehta, εμφανώς σε κατάσταση μέθης, ανέβηκε πάνω σε ένα συντριβάνι που υπήρχε στο χώρο και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ στη συνέχεια πήγε σε ένα δέντρο που βρισκόταν στο χώρο και ούρησε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της και την ώρα που την οδηγούσαν στο περιπολικό άκουσαν τα εξ αμάξης.

«Εσείς όλοι σας θα είστε νεκροί μέχρι τα Χριστούγεννα όπως και οι κόρες σας. Όταν ο πατέρας μου μάθει για όλο αυτό που συνέβη, είστε νεκροί», έλεγε στους αστυνόμους μέσα στο περιπολικό.

Η Mehta, η οποία κάνει καριέρα στο μόντελινγκ με το όνομα Max McIntyre, αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή δημοσίας αιδούς, καθώς και μέθη σε δημόσιο χώρο. Την Κυριακή αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η 26χρονη μαζί με το αλκοόλ κατανάλωσε και χάπια που είχε μαζί της για την αντιμετώπιση κρίσεων πανικού και καταστάσεων άγχους.

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι αδερφή της είπε μιλώντας στο WFAA, πως η 26χρονη έπινε εν αγνοία της ποτά που περιείχαν αλκοόλ.

«Είπε πως βγήκε έξω και πως δυο άντρες προσπάθησαν να την πλησιάσουν και να κάνουν ακατάλληλα πράγματα. Είπε πως ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια και πως τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή», πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή