Η FIFA επισημοποίησε το διορισμό του Πετρ Φούσεκ ως «υπερσυμβούλου» της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Η FIFA με ανακοίνωσή της επισημοποίησε ότι ο «υπερσύμβουλος» που θα αναλάβει τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της ΕΠΟ, είναι ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ.

Ο 55χρονος παράγοντας έχει υπηρετήσει στη FIFA και στην UEFA στο ποδόσφαιρο Σάλας ενώ έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας στην Ομοσπονδία της Τσεχίας.

Οπως αναφέρει η Παγκόσμια Συνομοσπονδία, ο Φούσεκ θα έχει υπό την επίβλεψή του την ΕΠΟ για τουλάχιστον 12 μήνες και ο ρόλος του θα περιλαμβάνει τα εξής όπως σημειώνεται στη ανακοίνωση: «η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».

Υπενθυμίζεται πως ο Φούσεκ θα ενημερώνει μηνιαίως με εκθέσεις τόσο την UEFA όσο και τη FIFA αναλύοντας τις παρεμβάσεις του και την πρόοδο που σημειώνει η ΕΠΟ στη λειτουργία της.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή