Αρχική FIFA / UEFA Διεθνές Ποδόσφαιρο Η Laliga προσπαθεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

Η Laliga προσπαθεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

Η Laliga, ο σύνδεσμος δηλαδή των επαγγελματικών ομάδων της Ισπανίας απέρριψε την επιταγή των 222 εκατ. ευρώ που κατέβαλλαν οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ προκειμένου να μείνει ελεύθερος ο Βραζιλιάνος άσος από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σ.Ζ.

Η Laliga αρνήθηκε την εν λόγω επιταγή διότι δεν υπάρχει καμία καταγραφή της προέλευσης αυτών των χρημάτων. Η ισπανική λίγκα υποστηρίζει ουσιαστικά την ύπαρξη αθέμιτου ανταγωνισμού και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επιστολή καταγγελίας προς την UEFA, αρνούμενη τα λεφτά που προσφέρει η Παρί για να απελευθερώσει τον παίκτη από τον καταλανικό σύλλογο.

Ο Νεϊμάρ πάντως πέρασε την Τετάρτη (2/3) από ιατρικές εξετάσεις στο Πόρτο και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να παρουσιαστεί αφού στη Γαλλία θεωρούν ότι ο παίκτης ανήκει ήδη στην Παρί.

Μένει λοιπόν να φανεί αν μπορεί η Laliga να μπλοκάρει την μεταγραφή, επικαλούμενη λόγους αποσταθεροποίησης και οικονομικού ντόπινγκ ή τελικά η Παρί θα κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Exit mobile version