Η NOVA πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και του League Cup Αγγλίας

Print Friendly, PDF & Email

Αλλη μία ποδοσφαιρική διοργάνωση στην Αγγλία πρόσθεσε στο πρόγραμμά της η NOVA, καθώς μετά το FA CUP και την Championship απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και του League Cup.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά το Κύπελλο Αγγλίας FA Cup και την EFL Championship Αγγλίας και το League Cup Αγγλίας θα “παίζει μπάλα” αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών της Nova!

Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, εξασφάλισαν και θα προβάλουν για τη σεζόν 2017-2018, ζωντανά και αποκλειστικά τo EFL Carabao Cup Αγγλίας, γνωστό και ως League Cup Αγγλίας που ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 25/2/2018 με τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο “Wembley” του Λονδίνου.

Συνολικά οι φίλοι του παραδοσιακού αγγλικού ποδοσφαίρου θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά αυτήν τη σεζόν στα κανάλια Novasports, περισσότερους από 150 αγώνες των διοργανώσεων του Κύπελλο Αγγλίας FA Cup, της EFL Championship και του League Cup.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή