“Θα λογοδοτήσουν για τις πρακτικές τους προκειμένου να εξαπατήσουν τα σωματεία” 

Print Friendly, PDF & Email

Με τίτλο “΄Αλαλα τα χείλη των Ασεβών”, η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που απέρριψε την εναντίον της προσφυγή φυδικών προσώπων και σωματείων, που αιτούνταν την πτώση της διοίκησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο του Νομού μας, παρακολουθούν τις τυχοδιωκτικές τακτικές των “σωτήρων” του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, με τις  οποίες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τα σωματεία και τα αρμόδια  δικαστικά όργανα.

Σήμερα όμως “Αλαλα τα χείλη των Ασεβών” (ψαλμός 30, στίχος 19, ειδικό επί των ψαλμών έχετε στην Αιτωλοακαρνανική Κίνηση…….θα σας τον μεταφράσει αυτός).

Οι λαλίστατοι μέχρι χθες, αλλά άλαλοι σήμερα “σωτήρες” εισέπραξαν ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι από τα αρμόδια Δικαστικά όργανα της Ε.Π.Ο. καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο όπου προσέφυγαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά και το οποίο αποτελείτε από 3 τακτικούς (εν ενεργεία) Αρειοπαγίτες δικαστές ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αστεία προσφυγή των κ.κ. Λαγούδη-Χουλιάρα και των σωματείων Εθνικός Γουριάς και ΑΟ Πενταλόφου κατά της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Α.

Οι “κύριοι” αυτοί όμως εκτός από επικίνδυνοι είναι και άσχετοι, καθώς η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή  και δυστυχώς για αυτούς ήρθε το οριστικό τους ΤΕΛΟΣ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Αρκετά υπέφεραν τα σωματεία του Νομού μας για να ικανοποιήσουν τους γνωστούς σε όλους σκοπούς και “φιλοδοξίες” 2-3 φαντασμάτων του ποδοσφαιρικού παρελθόντος.

Τα σωματεία πλέον τους έχουν καταλάβει και δυστυχώς για τους ίδιους, πολλά από αυτά που είχαν παρασυρθεί από τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους, τους έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη για ακόμη μια φορά.

Καταλαβαίνουν βέβαια ότι έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα αλλά ας έχουν υπόψη τους, ότι όπως τους είχαμε προειδοποιήσει, ΤΩΡΑ αρχίζουν τα δύσκολα καθώς θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πρακτικές που ακολούθησαν προκειμένου να εξαπατήσουν τα σωματεία.

Το 15μελες Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας

ΥΓ1.

Εκλογές Ε.Π.Σ.Α. 2018

Διαιτητικό Δικαστήριο 2018

Γ.Σ. Ε.Π.Σ.Α. 2019

Διαιτητικό Δικαστήριο 2019

Για να μην ξεχνιόμαστε…..

ΥΓ2.

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τα φαντάσματα του παρελθόντος , τους δήθεν ” σωτήρες” που δηλητηρίασαν το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο και προσπάθησαν να διχάσουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο του. Τους αφήνουμε μια για πάντα στα λαγούμια τους, εκεί που πραγματικά τους αρμόζει να βρίσκονται.

ΥΓ3.

Αλαλα τα χείλη των Ασεβων” ( ψαλμός 30, στίχος 19)

Επίσημη μετάφραση:  Βουβά και αμίλητα ας γίνουν τα χείλη από τα οποία βγαίνει δόλος και πονηριά εναντίον του δικαίου, χείλη που συκοφαντούν και μιλούν με αλαζονεία και θράσος…….”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή