“Θα περιμέναμε από την ΕΠΣ Ηλείας να ζητήσει μια απλή συγνώμη”

Print Friendly, PDF & Email

Δελτίο τύπου με βολές κατά της διοίκησης της ΕΠΣ Ηλείας με αφορμή τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Προόδου Σαλμώνης εξέδωσε η ΠΑΚ Ηλείας, υποστηρίζοντας τα εξής:

“Μετά την παρέλευση μικρού χρονικού διαστήματος από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που κατέρριψε όλα τα επιχειρήματα της ΕΠΣ Ηλείας και δικαίωσε σε συντριπτικό βαθμό την προσφυγή της ομάδας «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» θέλουμε δημόσια να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας αλλά και την χαρά μας για την επιστροφή ενός Ιστορικού Συλλόγου στο τοπικό μας πρωτάθλημα!

Η πρόβλεψή μας, ότι σύντομα θα έπαιρνε τέλος η απίστευτη περιπέτεια στην οποία οδηγήθηκε άδικα και κατόπιν εκδικητικών επιδιώξεων της διοργανώτριας αρχής η συγκεκριμένη ομάδα, υπήρξε εκ των πραγμάτων εύστοχη. Και τούτο παρά τις επιφυλάξεις αλλά και την επίμονη παραπληροφόρηση που διοχέτευαν σχεδόν καθημερινά – πιστεύουμε για λόγους εκφοβισμού στα Μέσα Ενημέρωσης, ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ και οι άμεσοι συνεργάτες του.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ…

Θα περιμέναμε από τους τελευταίους να υπάρξει η στοιχειώδης ευθιξία για να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη από τους παράγοντες, τους αθλητές, τους φιλάθλους και γενικότερα τους κατοίκους της Σαλμώνης για τον παράνομο και επιπόλαιο όπως αποδείχθηκε αποκλεισμό της ομάδος τους.

Τουλάχιστον μια δικαιολογία για την σκληρή στάση που επέδειξαν και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να «εξαφανίσουν» την Πρόοδο από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ηλείας.

Ή έστω μια έκφραση αιτιολόγησης των πράξεών τους, απέναντι στους ανθρώπους της Σαλμώνης που δεν δείλιασαν, δεν φοβήθηκαν και φυσικά δεν υπέκυψαν μπροστά στην εμμονική διάθεση για… ανεπανόρθωτη τιμωρία από την επίσης παράνομη (όπως πάντα ισχυριζόμαστε) ηγεσία της ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ.

 ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ;

Φαίνεται ότι με την μέχρι τώρα συμπεριφορά και σιωπή τους, τους «βασανίζει» καμία τύψη δεν στην συνείδησή τους.

Πιθανόν γιατί θεωρούν ακόμη ότι διαθέτουν το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ των κρίσεων και των αποφάσεών τους. Που, άπαντες πρέπει να αποδέχονται για να μην έλθει κάποια στιγμή και ο δικός τους «αποκλεισμός…».

Κατά τα άλλα, μας διατυμπανίζουν ότι βλέπουν όλες τις ομάδες της ΕΠΣΗ ως… «παιδιά τους» που θέλουν να τα προστατεύουν και να μην τα αδικούν. Πρόκειται για το χειρότερο επίπεδο υποκρισίας που ξεπερνά τα όρια του κωμικοτραγικού και προσβάλει βάναυσα τη νοημοσύνη μας…

ΜΕΣΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ…

Η σύζυγος του Προέδρου της ΕΠΣΗ κα Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη είπε στους εκπροσώπους της ομάδας όταν της ζήτησαν εξηγήσεις πριν από την εκδίκαση της Προσφυγής ότι η Ένωση δεν μπορεί να κάνει αλλιώς αφού υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να εφαρμόσει. Άφησε δηλαδή να εννοηθεί ότι η ίδια και οι υπόλοιποι της διοργανώτριας αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα έστω και αν δεν συμφωνούν.

Παρ’ όλα αυτά, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά, στην εκδίκαση της υπόθεσης, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, μετέβησαν στην Αθήνα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα, δίνοντας αγώνα μέσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να την τιμωρήσουν (!!!) Ευτυχώς δεν τα κατάφεραν… Τα συμπεράσματα περί της διπρόσωπης συμπεριφοράς τους, είναι δικά σας…

ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ… ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ

Και μπορεί βέβαια σήμερα να έχουν επιλέξει τον δρόμο της απόλυτης σιωπής, αλλά δεν έκαναν το ίδιο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τότε που έσπευσαν να «πανηγυρίσουν» για την πρώτη απόφαση και να μας διαβεβαιώσουν με μακροσκελείς δηλώσεις τους – συνεντεύξεις στον τοπικό τύπο, ότι η Πρόοδος Σαλμώνης «σίγουρα θα τιμωρηθεί τις επόμενες μέρες…».

Έτσι έκριναν σκόπιμο να απαντήσουν στην δική μας ανακοίνωση που εξηγούσε ψύχραιμα και αναλυτικά την σημασία της ίδιας απόφασης…

Μόνο που τώρα «ξέχασαν» να επανορθώσουν, άφησαν κατά μέρος τις ανακοινώσεις, τους… τελείωσαν και τα «δελτία τύπου» και πιθανόν να σκέπτονται πως θα κάνουν το «επόμενο κτύπημά τους…».

ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ(!)

Βέβαια ο κ. Κουλούρης «ξέχασε» πέραν των άλλων να βάλει και την υπογραφή του στα έγγραφα για την Σαλμώνη. «Φυλάει τα ρούχα του, να έχει τα μισά του…» που λέει και η σοφή παροιμία.

Έτσι δεν έφθαναν τόσες άλλες, έχουμε και την παρατυπία της υπογραφής τέτοιων σοβαρών εγγράφων μόνο από τον Γραμματέα του Γιώργου Τσουραπά…

Ο τελευταίος μας εξηγούσε όλο το προηγούμενο διάστημα μέσω διαδικτύου τις αποφάσεις της ΕΠΣΗ και προσπαθούσε να ερμηνεύσει τους κανονισμούς, προτρέποντας μας να τους μάθουμε καλύτερα!… Μετά την απόφαση – δικαίωση της Σαλμώνης «πήγαν περίπατο» και οι ερμηνείες και οι αναλύσεις του «Περί άλλων τυρβάζει..». Προτιμά να γράφει για τον καιρό, τις εκδρομές του και την αγαπημένη του ομάδα! Κάτι είναι και αυτό…

Δηλώνουμε τέλος με αφορμή τις φημολογίες περί δυσκολιών που ενδεχομένως αντιμετωπίσει η Πρόοδος Σαλμώνης (π.χ. μεγάλα εξοδολόγια στους αγώνες, άνιση μεταχείριση, νέες άδικες συμπεριφορές κτλ) ότι θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Τόσο γι’ αυτήν όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες που θα βρεθούν στο «στόχαστρο» μιας παράνομης διοίκησης του τοπικού ποδοσφαίρου που ήδη έχει χάσει την μπάλα…

Μιας διοίκησης τέλος, που κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφύγει το «Βατερλώ» που έρχεται στις προσεχείς εκλογές οι οποίες και θα γίνουν σίγουρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΥΣΤΕΡ.: Προειδοποιούμε όσους υπογράφουν και όσους ψηφίζουν παράνομες αποφάσεις ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν καθώς δεν πρόκειται να μείνει τίποτα ανεξιχνίαστο από όσα ευτράπελα συμβαίνουν σήμερα.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή