ΕΠΣ Φθιώτιδας: “Θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την αξιοπρέπεια των διαιτητών”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Aναφέρει ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο την αξιοπρέπεια των διαιτητών που θίγεται μέσω ανακοινώσεων και απαξιωτικών σχολίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΕΔ / ΕΠΣΦ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας, τονίζουν κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προστατεύσουν με κάθε νόμιμο τρόπο την αξιοπρέπεια των Διαιτητών μελών του, η οποία συχνά θίγεται μέσω διάφορων ανακοινώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται αφορμή απαξιωτικών σχολιασμών.

Είναι εντελώς άστοχο και παραπέμπει σε άλλες εποχές, εάν κάποιοι είτε αυτοβούλως, είτε κατευθυνόμενοι νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους και ανακοινώσεις ειδικά πριν τους αγώνες, θα επηρεάσουν την ΕΔ/ΕΠΣΦ και κατ επέκταση τους συναδέλφους Διαιτητές με σκοπό να αποκομίσουν κάτι προς όφελος τους.

Έχοντας την αμέριστη στήριξη του ΔΣ της ΕΠΣΦ προκειμένου να κάνουμε απερίσπαστα και χωρίς καμμία παρέμβαση το έργο μας, διαβεβαιώνουμε από πλευράς μας και στο μερίδιο που μας αναλογεί ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο με σκοπό την αναβάθμιση του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου.

Είμαστε στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων για οτιδήποτε χρειαστεί σε επίπεδο εκπαίδευσης και ενημέρωσης”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή