“Θα δει την ομάδα που επιχείρησε να «εξοντώσει» να παίζει κανονικά”

Print Friendly, PDF & Email

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΚ Ηλείας, Πέτρος Μπηλιώνης, πήρε θέση για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Είχε προηγηθεί δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη, στην οποία υποστηρίζει ότι “μετά την λήξη της προθεσμίας επί μη ανάκλησης της προσφυγής η Ε.Ε/ΕΠΣΗ με νεότερη απόφασή της θα αποβάλει το σωματείο «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση”.

Η δήλωσή του Μπιλιώνη έχει ως εξής:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας, από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ της ομάδας «ΠΡΟΟΔΟΣ» Σαλμώνης.
Και αυτό γιατί το Διαιτητικό Δικαστήριο, ΑΚΥΡΩΣΕ την εκδικητική στάση της ΕΠΣ Ηλείας, απέναντι σε μια ομάδα-μέλους της, που σκόπευε να την θέση εκτός του ποδοσφαιρικού χάρτη του τόπου μας…

Χαιρόμαστε γιατί η συγκεκριμένη δικαίωση εκπληρώνει τον βασικό και αντικειμενικό στόχο της ομάδας, να συμμετέχει εκεί που βρίσκονται και όλες οι άλλες. Στο τοπικό μας πρωτάθλημα. Δικαίωμα αυτονόητο για όλους, πλην του Κουλούρη και της παρέας του.
Όλα τα υπόλοιπα που ο ίδιος, θέλει παραπλανητικά να εμφανίζει στον Τύπο, είναι μια αγωνιώδη δική του προσπάθεια, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από τα πραγματικά γεγονότα και τους στόχους που είχε ο ίδιος, εκβιάζοντας το Σωματείο για τον αφανισμό του!

Και ο στόχος των ενεργειών του, δεν είναι άλλος από την μη εκδίκαση της αγωγής για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 1ης Φεβρουαρίου 2017.

«ΕΞΟΝΤΩΣΗ» ΗΛΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται από τις πράξεις του, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του και να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας της ΕΣΠΗ, είναι ικανός να χρησιμοποιήσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΘΟΔΟ εναντίον καθενός που διαφωνεί και αντιστρέφεται τις αλλοπρόσαλλες επιλογές και επιθυμίες του…

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ»

Ωστόσο το πρώτο ηχηρό ράπισμα ήρθε με την προχθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Γιατί είμαστε βέβαιοι ότι όσο και να το θέλει, δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τις καταδικαστικές από όλη την Ηλεία, επιδιώξεις του.

ΚΑΙ Η… ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων «κρύβει» στο βάθος του μυαλού του η χθεσινή δήλωσή του στις εφημερίδες, ότι θα αποβάλλει την ΠΡΟΟΔΟ ΣΑΛΜΩΝΗΣ θεωρεί δηλ. δεδομένο και γνωρίζει εκ των προτέρων ότι τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (του Δ.Σ.) θα ψηφίσουν τη νέα εκδικητική πρότασή του!!!

Καλούμε λοιπόν τα μέλη του ΔΣ να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να μην υπακούσουν στα… κελεύσματα του κ. Κουλούρη. Ας δείξουν έστω και για μια φορά, ότι έχουν άποψη και ψηφίζουν κατά συνείδηση και όχι κατ’ εντολήν, «συρόμενοι από τη μύτη» για να εξοντώνουν Σωματεία!
Στηρίζουμε τέλος τον ιστορικό Σύλλογο «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» που ξεκάθαρα δεν ευθύνεται, και ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, για την οποία ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας τον «χρησιμοποίησε» ώστε να ακυρώσει την αγωγή Σταθόπουλου.
Αγωγή που με την εκδίκασή της του αφαιρεί την εξουσία στην Ένωση και τον θέτει στο περιθώριο…»

Για την ΠΑΚ Ηλείας,
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή