Αρχική Super League 1 “Ο Περέιρα αποφεύγει να μιλήσουμε μετά την τελευταία συνομιλία”

“Ο Περέιρα αποφεύγει να μιλήσουμε μετά την τελευταία συνομιλία”

Τις καθιερωμένες, τουλάχιστον μετά από νίκες του ΟΣΦΠ, δηλώσεις στις κάμερα της NOVA έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0.

Μεταξύ άλλων είπε ότι αναζητεί τον Περέιρα αλλά δεν μπορεί να τον βρει και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου με θέμα τη διαιτησία.

«Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη ελίτ του ποδοσφαίρου. Συνήλθε σήμερα ο Ολυμπιακός έπειτα από μερικά ατυχή αποτελέσματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το παν όμως είναι να συμβαίνουν για όλους το ίδιο. Τότε συμφωνώ με όλα. Ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατομμύρια φιλάθλους που κρίνουν τους πάντες. Κανένας δεν θα ξεχάσει τα βασανιστήρια που υπέστη η ομάδα φέτος. Σήμερα παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Με το ζόρι βάλαμε ένα γκολ και υπάρχουν άλλοι παράγοντες που το σκορ έμεινε στο 1-0.

Αν ο κύριος Περέιρα είναι όντως αυτός που διευθύνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μαζί με τους Κουκουλάκη και Τριτσώνη, οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου και θα πούμε που πάσχει η ελληνική διαιτησία. Θα προσκομίσει ο καθένας τι στοιχεία έχει. Όπως και τον πρόεδρο της ΕΠΟ που ηγείται όλων αυτών των ανθρώπων. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, φοβούνται μόνοι αυτοί που έχουν κάνει διάφορα. Να πούμε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα γύρω από τη φετινή διαιτησία. Ο κύριος Περέιρα αποφεύγει να μιλήσουμε μετά την τελευταία μας συνομιλία”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Θεοδωρίδης.

Exit mobile version