Στο Διαβαλκανικό ο Γκαρσία, έκλεισε το Φ.Α. ο Αρετόπουλος, τι διέγνωσαν οι γιατροί (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με το ματς να τινάζεται στον “αέρα” από το πουθενά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εισόδου των δύο ομάδων στο γήπεδο οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» πέταξαν χαρτάκια για να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όμως ένα ρολό χαρτί χτύπησε τον Οσκαρ Γκαρσία στο χείλος.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων οδηγήθηκε στα αποδυτήρια για να εξεταστεί, με τον εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, να λέει στον διαιτητή του αγώνα, Αλέξανδρο Αρετόπουλο: “Πήρα την ομάδα κι έφυγα. Γεια σας”.

Ετσι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν στα αποδυτήρια, ενώ μερικά λεπτά αργότερα ένας φροντιστής των Πειραιωτών επέστρεψε στο γήπεδο και μάζεψε κάποια πράγματα από τον πάγκο.

Βέβαια, λίγο μετά τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρσία υπήρξε μία άσεμνη χειρονομία του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έδειξε να γεννητικά του όργανα στον κόσμο.

Η αποχώρηση του Ολυμπιακού προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με τον Αντελίνο Βιερίνια να λέει στον τέταρτο διαιτητή, Γιώργο Κομίνη: «Τι έγινε; Οταν εμείς πάμε στο Καραϊσκάκη γίνονται χειρότερα και κανένας δεν φεύγει. Από το πουθενά χτύπησε κάποιος και πάνε μέσα. Τι είναι αυτά;»

Ο Γκαρσία εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και στη συνέχεια, έπειτα από αίτημα της πλευράς του Ολυμπιακού, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση, όπου και θα διανυκτερεύσει, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια τόσο έξω από το δωμάτιο του Γκαρσία όσο και γενικότερα στο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε κι άνθρωπος του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ενημερωθεί για την κατάσταση του Ισπανού.

Πάντως, λίγο πριν τις 23:00 αποχώρησαν από την Τούμπα οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος χαρακτήρισε “δειλούς” τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά κι ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον γιο του Γιώργο, με τον πρώτο να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ μετά από μισή ώρα αποχώρησε κι η αποστολή του Ολυμπιακού.

Λίγο αργότερα αποχώρησε από την Τούμπα και η αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ λίγο πριν τις 00:00 έφυγε κι ο Αρετόπουλος, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, έχοντας κλείσει το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γ. Μίνος στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ 1, ο γιατρός του αγώνα διέγνωσε εκδορές και εκχυμώσεις στο άνω χείλος του προπονητή του Ολυμπιακού.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την κατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, αναφέρει τα εξής:: «Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, θα υπάρξει 24ωρη παρακολούθηση».

Γενικότερα, πάντως, από την πλευρά των Πειραιωτών εκφράστηκαν αρκετά παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να διαψεύδει ότι έχει συμβεί κάτι, κάνοντας λόγο για προκλήσεις από τους “ερυθρόλευκους”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή