«Ο Περέιρα βρίσκει τους πιο απίθανους διαιτητές για να σφυρίξουν εναντίον του Ολυμπιακού»

Print Friendly, PDF & Email

Με δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σχολίασε την διαιτησία του ντέρμπι τονίζοντας πως έγιναν ”εγκλήματα” και πως ”το χαμηλό σκορ οφείλεται στον κ. Περέιρα” ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι αν η διαιτησία είναι τίμια ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova:

«Σήμερα αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον αυτόν τον απίστευτο, τον καταπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού που ξεσήκωσε την ομάδα και ξεσήκωσε τα πάντα και στον πρόεδρό μας τον κ. Μαρινάκη, καθώς και στον Φορτούνη, στον Βαλμπουενά και στον Χριστοδουλόπουλο γιατί κι αυτός είναι τραυματίας τόσο καιρό. Είναι μέλη της ομάδας και δεν τους ξεχνάμε.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη σήμερα, γιατί όταν παίζεις με μια από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης τη Μπάγερν, τέσσερις ημέρες πριν, και μετά παίζεις με την ΑΕΚ ενώ έχεις δώσει τα πάντα στο προηγούμενο παιχνίδι εγώ τουλάχιστον τόσα χρόνια που παρακολουθώ τη Μπάγερν δεν την έχω δε ποτέ να είναι λιπόθυμοι οι παίκτες της. Όταν τελείωσε το παιχνίδι είχαν πέσει χάμω οι παίκτες της.

Δεν περίμενα να έχει τόσες δυνάμεις η ομάδα και να την πατήσει κυριολεκτικά την ΑΕΚ. Την πάτησε! Και αν το σκορ είναι τόσο χαμηλό, οφείλεται στον κύριο Περέιρα ο οποίος είναι ειδικός. Δεν θέλω να προχωρήσω και να ασχοληθώ γιατί είναι και μέρα γιορτής για τους Ολυμπιακούς, ξέρει αυτός τι εννοώ, καθώς και στον κύριο Γραμμένο! Τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όλοι γύρω από αυτόν. Θέλω να δούμε μέχρι που θα το πάνε με τον Ολυμπιακό, με τους διάφορους απίθανους που βάζουνε.

Εγώ δεν κριτικάρω, όλοι είδατε ότι σήμερα έγιναν εγκλήματα. Ο άνθρωπος θυμήθηκε στο πρώτο δευτερόλεπτο να βγάλει κάρτα σε εμάς, εναντίον του Ολυμπιακού! Στο πρώτο λεπτό, με τον Σεμέδο. Αυτό το πράγμα, για να δείξει κάρτα στον Σεμέδο λέω είναι καταπληκτικός διαιτητής. Γιατί ήταν κάρτα και λέω θα δείξει κάρτα σε οτιδήποτε ανάλογο συμβεί. Είδατε να δείξει καμία κάρτα; Είδατε τι κλωτσά έπεσε σήμερα; Ήταν εκεί πέρα και δεν σφύριζε τίποτα ο άνθρωπος. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα! Εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με αυτόν τον άνθρωπο, με αυτό τον κύριο τον Πορτογάλο. Να ασχοληθούν οι άλλοι που είναι γύρω μου. Δεν γίνεται, δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται με αυτόν να προχωρήσει το πρωτάθλημα.

Ψάχνει και βρίσκει σε όλα τα παιχνίδια τους πιο απίθανους διαιτητές για να σφυρίξουν εναντίον του Ολυμπιακού. Φτάνει πια. Σε άλλους ξέρει καλά ποιους βάζει. Έχει κουβαλήσει όλη τη Βόρειο Ελλάδα σε εμάς. Κάθε φορά που έρχεται εδώ και μπράβο στα παιδιά από τη Βόρεια Ελλάδα γιατί τα αγαπάμε. Εμείς ζητάμε διαιτησία 50-50 δεν ζητάμε τίποτα άλλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτικός σήμερα, την πάτησε την ΑΕΚ. Το επαναλαμβάνω, θα έπρεπε το σκορ να είναι 4-0. Είδατε πόσο μελετημένη είναι η ομάδα και τι καταπληκτικό προπονητή έχουμε. Δημιουργήθηκαν τρία γκολ για τον Καμαρά και μπήκε το ένα. Βγήκαν κατά τον ίδιο τρόπο τρεις φάσεις για να σκοράρει και σούταρε μόνος του. Ξέρετε, αυτά διδάσκονται στην προπόνηση.

Στον προπονητή μας οφείλουμε πολλά γιατί προσφέρει στην ομάδα και είναι ένας Ολυμπιακός εκπληκτικός. Εκπληκτικός! Δεν φοβόμαστε και δεν πτοούμαστε από τίποτα, στα Κύπελλα Ευρώπης παίζουμε. Έχουμε πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν η Ελλάδα και στα προηγούμενα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και στα Κύπελλα Ευρώπης. Έτσι όπως παίξαμε με τη Μπάγερν εγώ ενθουσιάστηκα και όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο.

Θα πάμε πάρα πολύ καλά και δεν υπάρχει περίπτωση αν είναι τίμια η διαιτησία να μην πάρουμε το πρωτάθλημα με πέντε – έξι βαθμούς διαφορά. Τους βλέπω τους άλλους. Τους βλέπω τους άλλους, βάζουν τρία γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά. Είδατε πως μπήκαν τα γκολ, να μην τα σχολιάσει κανείς. Και κανένας δεν μιλάει. Είδατε τι γίνεται. Να το ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα θέλουνε δεν θέλουνε. Να το βάλει βαθιά στην καρδιά του ο κύριος Περέιρα, ότι δεν θα εμποδίσει σε τίποτα τον Ολυμπιακό αυτός.

Είναι το μεγάλο εμπόδιο του Ολυμπιακού για αυτό με βλέπετε και επιμένω. Δεν αξίζει τον κόπο να βρίσκεται στην Ελλάδα και να παίρνει 22.500 ευρώ, γιατί να μην τις πάρει κάποιος άλλος. Δεν το καταλαβαίνω εγώ αυτό. Εύχομαι στους φιλάθλους μας να είναι κοντά στην ομάδα, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα και ό,τι μας παίρνει στο Κύπελλο Ευρώπης όπου πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι μια πολύ μεγάλη Ολυμπιακή ημέρα σήμερα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή