«Θετικός με την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, καθαρή ομάδα ο Πανιώνιος»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος και αντιπρόεδρος της Super League, Χρήστος Δάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FAIR PLAY FM 96,1», με αφορμή το παιχνίδι των «κυανέρυθρων» με τον Αρη, υποστήριξε πως είναι υπέρ των μετακινήσεων οπαδών.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το αίτημα του Άρη για χορήγηση εισιτηρίων: «Ακόμα δεν έχω λάβει γνώση. Το μεσημέρι θα πάω στην ΠΑΕ και θα συζητήσουμε κατά πόσο θα γίνει αποδεκτό το αίτημα. Πάντως ο Πανιώνιος ποτέ δεν είχε πρόβλημα να φιλοξενήσει κόσμο, γιατί είναι φιλικό σωματείο προς όλους. Το θέμα είναι να μην έχουμε… ζητήματα. Και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε εισιτήρια, δεχθήκαμε πρόστιμο. Οι ποινές μας είναι περισσότερες από τα έσοδά μας. Εγώ είμαι θετικός στο να γίνονται όλα τα παιχνίδια με την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών».

Για την καλή σχέση των παικτών του Πανιωνίου με τους φιλάθλους της ομάδας: «Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα, της οποίας οι φίλαθλοι ξέρουν ότι έχουν να… αντιμετωπίσουν μία καθαρή ομάδα. Ξέρουν ότι κάθε αποτέλεσμα έρχεται επειδή αυτό είναι το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, δεν εμπλέκονται άλλοι παράγοντες. Δεν υπάρχουν φιλίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αποδείχθηκε με το γεγονός ότι ηττηθήκαμε από τον Ολυμπιακό στο 93’».

Για τις ενέργειες αλληλεγγύης ανάμεσα στους οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανιωνίου: «Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί στα γήπεδα, όπως γίνονταν παλιά».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Η συμπεριφορά του ως προέδρου του Άρη μέσα στη Superleague είναι άριστη. Πήρε μία ομάδα από… εκεί που την πήρε, την ανέβασε και της δίνει μία ώθηση τέτοια, ώστε οι υπόλοιπες ομάδες να θεωρούν τον Άρη ως έναν από τους δυνατότερους αντιπάλους, που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή