Θρίλερ με την επανέναρξη, αρνητικός ο Βασιλειάδης αν δεν υπογράψουν όλοι

Print Friendly, PDF & Email

Μία ημέρα πριν λήξει η διορία που έδωσε ο Βασιλειάδης στις ΠΑΕ, για να υπογράψουν ένα δεσμευτικό κείμενο, το οποίο θα άνοιγε τον δρόμο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι πιθανότητες να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα είναι μειωμένες.

Τέσσερις από τις 16 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ξάνθη), δεν υπέγραψαν το δεσμευτικό κείμενο και πηγές από το υπουργείο, υποστήριζαν ότι αν δεν υπογράψουν όλοι μέχρι αύριο, δεν μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Επίσης, τόνιζαν ότι το δεσμευτικό κείμενο είναι ένα πλαίσιο που θα πρέπει να αποδεχθούν οι ΠΑΕ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει διαβούλευση, για τις προτάσεις που καταθέτουν, όπως αυτή της Λάρισας, που διαφωνεί με τον υποβιβασμό στα τρία επεισόδια, θεωρώντας ότι μπορεί να πέσει θύμα της κόντρας που έχει με τους οργανωμένους φιλάθλους.

Επίσης, από το υπουργείο λέγεται ότι η μη έναρξη του πρωταθλήματος, μπορεί να φέρει πιο κοντά το Grexit.

Η Super League, από την πλευρά της δεν έκανε ΔΣ, φοβούμενη προφανώς, τη συνύπαρξη στο ίδιο τραπέζι των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, αλλά όπως ενημέρωσε θα κάνει ΔΣ την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσει τις θέσεις των ΠΑΕ.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι πιθανότητες να αρχίσει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα είναι ελάχιστες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του Βασιλειάδη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή