Θρίλερ στο Κολωνάκι: Έπινε τον καφέ του και του άρπαξαν την τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό!

Print Friendly, PDF & Email

Ένας 45χρονος, στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας, ο οποίος έπινε τον καφέ του σε γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου, σηκώθηκε για λίγο για να μιλήσει στο κινητό κι όταν επέστρεψε, διαπίστωσε πως έλειπε η τσάντα του, που περιείχε, περίπου, 40.000 ευρώ – Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία

Θρίλερ στο Κολωνάκι με αρπαγή τσάντας που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Το συμβάν σημειώθηκε χθες το πρωί λίγο μετά τις 11. Θύμα ένας 45χρονος, στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας, ο οποίος έπινε τον καφέ του σε γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Βαλαωρίτου.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, βρισκόταν στην καφετέρια και είχε ακουμπήσει στην καρέκλα την τσάντα του, η οποία περιείχε, περίπου, 40.000 ευρώ. Την ώρα που μιλούσε στο κινητό του και σηκώθηκε από τη θέση του, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία για να του την αρπάξουν και να εξαφανιστούν.

Λίγα λεπτά αργότερα, μόλις επέστρεψε και διαπίστωσε πως η τσάντα με τον θησαυρό είχε κάνει φτερά, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες της περιοχής έχουν καταγράψει τις κινήσεις και τα πρόσωπα δυο υπόπτων, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr  – πιθανότατα πρόκειται για Αλγερινούς – και οι αστυνομικοί τους αναζητούν στα κακόφημα στέκια του κέντρου της Αθήνας.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή