“Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε υποκριτές και βέβηλοι”

Print Friendly, PDF & Email

Σκληρή ανακοίνωση, με αποδέκτη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέδωσε η ΘΥΡΑ 13, με αφορμή τις επίσημες τοποθετήσεις της.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του “τριφυλλιού” παίρνουν αποστάσεις από τς δύο τελευταίες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι “δεν αναγνωρίζουμε καμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια”.

Παράλληλα, την κατηγορούν για υποθήκευση του ευρωπαϊκού μέλλοντος του συλλόγου, μέσω της αδυναμίας αποπληρωμής των οφειλών σε υπαλλήλους και στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις… είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας.

Είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας.

Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και όχι την εταιρεία που γράφετε στις δικές σας ανακοινώσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας.

ΩΣ ΕΔΩ….… Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……. ΧΘΕΣ!!!!!!

Υ.Γ.1 ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει

Υ.Γ.2 Ιβάν ο γα-βρωμερός, του κώλου ο λαός, πρότυπό σας ο ολυμπιακός…..».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή