Ιταλικά πρακτορεία «κλείδωσαν» κέρδη 400.000 ευρώ για την ανατροπή στο Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με την με την ιταλική ιστοσελίδα agimeg.it, η Ιντερπόλ έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ταυτότητα υπόπτων που φέρεται να πόνταραν ασυνήθιστα ποσά σε παιχνίδι της ελληνικής Football League.

Συγκεκριμένα το ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός υπήρξε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στο διπλό ημίχρονο/άσος τελικό σε απόδοση 27,00! Το ματς διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (17/2) και όντως υπήρξε ανατροπή στην επανάληψη, αφού ο Αιγινιακός προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε τελικά 3-2.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται οι Ιταλοί, τέσσερα πρακτορεία στο Ρίμινι και στο Ριτσιόνε εντόπισαν μη συνηθισμένη στοιχηματική δραστηριότητα σε τέτοιου είδους αγώνα και μάλιστα μόνο στο προάστιο του Ρίμινι τα πρακτορεία μπλόκαραν πληρωμές που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ από κερδισμένα στοιχήματα στο Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός!

Οι παίκτες που πόνταραν στο ελληνικό ματς της Β’ κατηγορίας έχουν ήδη εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας και όπως φαίνεται πρόκειται για τακτικούς πελάτες των συγκεκριμένων πρακτορείων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, για να υπάρξει επιστροφή 400.000 ευρώ σε παιχνίδι με απόδοση 27,00 θα πρέπει να παίχθηκαν περίπου 15.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή