«Κάναμε κόπο να μαζέψουμε το σκορποχώρι, καμία ήττα δεν χαλάει το κλίμα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο αρχηγός της Εθνικής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τόνισε πως παρά τη βαριά ήττα στην Κροατία το κλίμα στην ομάδα δεν θα χαλάσει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Κυριακή θα κάνει τα πάντα για να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος της Ντόρτμουντ στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για την ήττα: «Για τη σημασία αυτού του αγώνα δεν μπήκαμε σωστά. Σήμερα έγιναν τόσο πολλά λάθη που δεν είχαμε κάνει ποτέ ως ομάδα. Δεχθήκαμε αστεία γκολ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το πρώτο ματς, τον πρώτο λόγο τον έχει ξεκάθαρα η Κροατία. Κατά 90-95% είμαστε εκτός. Δεν πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι είμαστε εκτός, έχουμε ένα ματς ακόμη, πάμε να το κερδίσουμε και να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Κάναμε τόσο κόπο για να γίνουμε ομάδα και να μαζέψουμε αυτό το σκορποχώρι που ήμασταν πριν δύο χρόνια. Καμία ήττα δεν μπορεί πλέον να χαλάσει αυτό το κλίμα».

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Ζέκα πρόσθεσε:

«Δεν παίξαμε καλά, τρέξαμε αλλά δεν τρέξαμε καλά. Απέναντί μας ήταν μία μεγάλη ομάδα, δεν πιστεύαμε όμως ότι θα χάναμε 4-1. Είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες. Αυτό που μένει είναι να κάνουμε καλή εμφάνιση στην Αθήνα, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους τους Ελληνες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να βάλουμε τρία γκολ, όμως θα προσπαθήσουμε περισσότερο και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να πάρουμε τουλάχιστον τη νίκη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή