Κάνιας: “Ήταν μια μεγάλη μαχαιριά όλο αυτό για όλους μας”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Χοσέ Κάνιας, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τα “μαχαιριά” για τον ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι “είναι μια κατάσταση περίπλοκη, παράξενη που πρώτη φορά συναντώ στην καριέρα μου”.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για όσα συνέβησαν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπειτα: «Είναι μια κατάσταση περίπλοκη, παράξενη που πρώτη φορά συναντώ στην καριέρα μου. Είναι το λιγότερο περίεργο να κρίνεται και να αποφασίζεται ένας τίτλος εξωαγωνιστικά, εμείς από την πλευρά μας δείξαμε όλη τη σεζόν ποια είναι η δυναμικότητά μας, δείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το να αλλάζει η βαθμολογία μ’ έναν τρόπο που δεν είναι αγωνιστικός, μου φαίνεται άδικος και δε θα ήθελα αυτό να ξανασυμβεί, όχι μόνο στην Ελλάδα, δε θα ήταν δίκαιο να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο.

Ήταν μια μεγάλη μαχαιριά όλο αυτό για όλους μας στον ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα οφείλουμε να δώσουμε το 100%, όπως κάναμε μέχρι τώρα, προκειμένου να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, είχα δίπλα μου αυτούς τους συμπαίκτες, είχα δίπλα μου τον σύλλογο που λέγεται ΠΑΟΚ. Όλοι στάθηκαν δίπλα μας, είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σ’ αυτή την ομάδα».

Για τη συγκέντρωση στις εναπομείναντες αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί και ατομικά και σαν ομάδα, γιατί έχεις παλέψει όλη τη χρονιά για να πετύχεις ένα στόχο, έχεις φτάσει στην πρώτη θέση, έχεις την προσμονή ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν μ’ ένα πρωτάθλημα, που τόσο πολύ το περιμένει ο κόσμος, οι παίκτες, ο σύλλογος, αλλά ξαφνικά συμβαίνουν όλα αυτά.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να προσαρμοστούμε στην κατάσταση, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο για να φέρουμε ακόμη ένα τρόπαιο σ’ αυτή την πόλη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ: «Η εμφάνισή μας στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Ατρομήτου ήταν μια απάντηση όλων μας μέσα στο γήπεδο, αποδεικνύονται ότι εκεί είμαστε ικανοί να κερδίσουμε κάθε ομάδα και κάθε παιχνίδι.

Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε όλη τη χρονιά, συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο πιθανότατα να άξιζε και το πρωτάθλημα, το οποίο όμως δεν αποφασίστηκε μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε ενωμένοι, θέλαμε και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά κατακτώντας αυτό το πρωτάθλημα δείχνοντας ότι είμαστε οι καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε και να του δώσουμε, έστω και μια μικρή χαρά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή