“Καλούμε τις πολιτικές κι αθλητικές αρχές του νησιού σε συναγερμό, ο ΟΦΗ «βάλλεται»”

Print Friendly, PDF & Email

“Κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο οποίος καλεί σε συστράτευση και συναγερμό, όλη την οικογένεια του συλλόγου, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, να επιβάλει ποινή υποβιβασμού στον ΟΦΗ, για χειραγώγηση αγώνα στο περσινό παιχνίδι ΟΦΗ-Αιγινιακός (6-0).

“Κάτι βρωμάει εδώ. Χίλιες φορές αν παίξει αυτό το παιχνίδι ο ΟΦΗ θα το κερδίσει, άρα για ποια χειραγώγηση μιλάμε;” αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και συμπληρώνει: “Τόσα καραμπινάτα σκάνδαλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν άνοιξε ούτε… ρουθούνι. Στον ΟΦΗ θα εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας;”

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επισημαίνει ακόμη ότι “η ομάδα βάλλεται και τα μηνύματα, εδώ και καιρό είναι ανησυχητικά” και τονίζει ότι “κάποιοι επιχειρούν να βάλουν φρένο σε αυτό που δημιουργείται σήμερα στον ΟΦΗ”.

Τέλος, καλεί όλες τις πολιτικές και αθλητικές αρχές του τόπου να συστρατευθούν και τονίζει πως “από μάχες έχουμε συνηθίσει, δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε μια ακόμη και να την κερδίσουμε, όπως συνέβη και στο παρελθόν. Και θα την κερδίσουμε!”

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Ο ΟΦΗ, τους ενοχλεί και πάλι.

Η επιστροφή του, στην Σούπερ Λίγκ και η διοικητική ηρεμία που βρήκε, τους ενοχλεί.

Τα μηνύματα που έρχονται εδώ και καιρό, από πολλές πλευρές, είναι κάτι παραπάνω, από ανησυχητικά, για τον ΟΦΗ.

Μας «δείχνουν» καθαρά ότι η ομάδα «βάλλεται».

Δεν νομίζω, σήμερα ότι υπάρχει έστω και ένας, από την οικογένεια του ΟΦΗ, που αμφιβάλει για αυτό.

Η τελευταία «ανακάλυψη» από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ και η προσβλητική για το σύλλογο, ποινή για χειραγώγηση ενός αγώνα (0ΦΗ-Αιγινιακός 6-0), τον οποίο χίλιες φορές να παίξει θα τον κερδίσει και στις χίλιες (άρα για ποιά χειραγώγηση μιλάμε) είναι κάτι παραπάνω από αστεία και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, για την χρονική στιγμή, που έρχεται στο προσκήνιο αυτή η υπόθεση, ένα χρόνο μετά, από τη διεξαγωγή του!

Κύριοι, δεν είμαστε αφελείς. Κάτι «βρωμάει» εδώ.

Τόσα καραμπινάτα σκάνδαλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν άνοιξε ούτε… ρουθούνι.

Στον ΟΦΗ θα εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας;

Επιστρέψαμε στην Σούπερ Λίγκ, αποκτήσαμε προοπτική, ανακτούμε σιγά-σιγά τις δυνάμεις μας.

Και αυτό ενοχλεί κάποιους και το «πολεμούν» με κάθε τρόπο. Μέσα και έξω από το γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με όλες του τις δυνάμεις, συμπαρίστανται στον αγώνα που δίνει αυτή τη στιγμή, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για να καθαρίσει από όλη αυτήν την ιστορία.

Και πιστεύουμε ότι σε δεύτερο βαθμό θα δικαιωθούμε.

Καλούμε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, σε συστράτευση.

Σε αυτή την κρίσιμη ώρα, θα μετρήσουμε τους πραγματικούς μας φίλους.

Καλούμε τις πολιτικές και τις αθλητικές αρχές του νησιού, σε συναγερμό, απέναντι σε εκείνους που επιχειρούν να βάλουν φρένο στον ΟΦΗ, με μια πέρα για πέρα άδικη καταδίκη.

Από μάχες έχουμε συνηθίσει, δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε μια ακόμη και να την κερδίσουμε, όπως συνέβη και στο παρελθόν. Και θα την κερδίσουμε!

Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο μια ομάδα για την Κρήτη.

Είναι το νησί μας, η ιστορία μας, η ομάδα που μας διαφήμισε στην Ευρώπη και έχει γράψει την μεγαλύτερη ιστορία για επαρχιακή ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάτω τα χέρια από τον ΟΦΗ μας!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή