Κέρκυρα: Πατέρας δολοφόνησε την κόρη του γιατί είχε σχέση με Αφγανό

Print Friendly, PDF & Email

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε ένας πατέρας στην Κέρκυρα όταν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σκότωσε την 29χρονη κόρη του επειδή φέρεται να διαφωνούσε με τον δεσμό που διατηρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη διέμενε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον 52χρονο πατέρα της σε σπίτι στην περιοχή της Αλεπούς και στο νησί δεν υπάρχουν άλλα συγγενικά της πρόσωπα. Είναι γεγονός δε, ότι από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας με το γραφείο τελετών που παρέλαβε αργά χθες το βράδυ τη σορό της.

Η 29χρονη Ατζελίνα εργαζόταν σε καφετέρια του νησιού. Εκεί δούλευε και ο κατά πληροφορίες 30χρονος Αφγανός σύντροφός της ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές καθώς η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση όπου εργάζονταν.

Επειτα από έρευνες εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας θαμμένη κοντά στο σπίτι της.

Την ίδια στιγμή, η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στον ΣΚΑΙ ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, ενώ η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Επίσης, η ιατροδικαστής τόνισε πως τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Ο 30χρονος άντρας στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές υποστήριξε πως η 29χρονη Ατζελινα Π. διέμενε μαζί του το τελευταίο διάστημα καθώς καβγάδιζε συνέχεια με τον πατέρα της γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση τους.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν δύσκολος άνθρωπος και οι τσακωμοί με την κόρη του είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Από την πρώτη στιγμή ύποπτος κρίθηκε ο 52χρονος Α.Π ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Τετάρτης ότι δολοφόνησε την κόρη του. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 52χρονος χτύπησε το άτυχο κορίτσι με σιδερόβεργα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Να σημειωθεί ότι η σορός της κοπέλας βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της.

Πηγή: lykavitos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή