Καγιουλής για υποβιβασμό Ηρακλή: «Αυτό που έκαναν είναι παράνομο»

Print Friendly, PDF & Email

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία έριξε τον Ηρακλή στη Football League, εμφανίστηκε ο Νίκος Καγιουλής, χαρακτηρίζοντας την «παράνομη».

Παράλληλα, ο Ελληνογερμανός μάνατζερ ξεκαθάρισε ότι ο «Γηραιός» δεν πρέπει να υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική, καθώς αναμένει απάντηση από επενδυτές, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Καγιουλής στον Metropolis:

Για το αν περίμενε αυτό που συνέβη και ποια είναι η επόμενη μέρα στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ οργισμένος με αυτά που έγιναν εχθές. Μια κατάφωρη αδικία, παρανομία εις βάρος του Ηρακλή, δεν θέλω να πάρω αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Θέλω να ηρεμήσω δυο μέρες γιατί σημασία έχει το μετά. Αυτό που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι είναι παράνομο. Απορώ πως κοιμούνται. Είτε λέγονται υπουργός δικαιοσύνης είτε οτιδήποτε άλλο. Ποια εμπιστοσύνη να έχουμε στην ελληνική δικαιοσύνη όταν αυτοί οι άνθρωποι παρανομούν; Πρέπει να παραιτηθούν άμεσα».

Για το ποιος έριξε τον Ηρακλή: «Αυτοί που βρίσκονται πάνω από τους δικαστές. Η γνωστή παράγκα. Είτε λέγεται Λεβαδειακός είτε Superleague».

Για το αν μίλησε με τον Παπαθανασάκη: «Μίλησα χθες δυο φορές, αλλά θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά τις επόμενες μέρες για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Εκείνος ξέρει καλύτερα που χρωστάει και τι συμβόλαια έχει».

Για το που θα παίξει του χρόνου ο Ηρακλής: «Εγώ θέλω να παίξει στην Β’ Εθνική. Θα το συζητήσω με τους επενδυτές για να δω αν τους λέει κάτι η προοπτική της Β’ Εθνικής. Ας αναρωτηθεί ο υπουργός αθλητισμού που θέλει την κάθαρση, ας αναρωτηθεί ο υπουργός δικαιοσύνης που έχει τέτοιους δικαστές γιατί πέφτει ο Ηρακλής. Το μήνυμα το πήραμε όταν άλλαξαν οι δικαστές. Οι δικαστές, η δικαιοσύνη και ο Κομπότης είναι παράνομοι. Όχι ο Ηρακλής».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στην Β’ Εθνική: «Θεωρώ ότι με ένα πλάνο τριετίας ανόδου της ομάδας στην Α’ Εθνική, την οικογένεια του Ηρακλή και τους επενδυτές, μπορεί. Όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι. Βεβαίως όλα εξαρτώνται από τον μεγαλομέτοχο, τον κ. Παπαθανασάκη».

Για τον νέο νόμο που προβλέπει ότι όποια ομάδα πέφτει στην Γ’ θα πρέπει να μένει εκεί τρία χρόνια: «Γι’ αυτό θέλω να το αποφύγω. Πρέπει να μείνουμε στην Β’. Υπήρχαν και άλλοι έτοιμοι επενδυτές εφ’ όσων η ομάδα έμενε στην Α’ Εθνική. Τώρα ανατρέπονται όλα».

Για το πότε θα δώσει ο ίδιος μια ξεκάθαρη απάντηση: «Μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες. Περιμένω απάντηση από τους επενδυτές. Να αλλάξουν γνώμη. Ο επενδυτής του κ. Παπαθανασάκη είναι Ρώσος, οι δικοί μου Έλληνας και Γερμανός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή